Φως στο Τούνελ: Εκτοξεύθηκε η τηλεθέαση της Αγγελικής Νικολούλη!

Η δολοφονία του Κωστή Πολύζου και η υπόθεση του 4χρονου Φοίβου κράτησαν στον Alpha τη συντριπτική πλειοψήφια των τηλεθεατών!

Με δύο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη έκανε πρεμιέρα για το 2016 η εκπομπή «Φως στο Τούνελ«. Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε άγνωστες συνομιλίες της με τη μητέρα του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου, ενώ σημαντικές ήταν και οι μαρτυρίες σχετικά με την απαγωγή του 4χρονου Φοίβου από τον καταζητούμενο πατέρα του. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen χτύπησαν κόκκινο τη νύχτα της Παρασκευής!

Συγκεκριμένα, το «Φως στο τούνελ» σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 35,9% και στο δυναμικό κοινό έφτασε στο 36,1%. Η εκπομπή κατάφερε να αναρριχηθεί σε τέταρτο μέχρι το 46,4% στο σύνολο και στο 46,8% στο δυναμικό! Το ενδιαφέρον των νέων ηλικίας 15-44 για το «Φως στο τούνελ» διαπιστώνουμε ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η τηλεθέαση των υπολοίπων καναλιών το ίδιο διάστημα περιοριζόταν σε μονοψήφια νούμερα.

Να σημειώσουμε ότι με την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε προσωπικά από την πρώτη στιγμή και στην πενταετή έρευνά της αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Ως εκ τούτου, το τηλεοπτικό ενδιαφέρον κορυφώθηκε μετά από τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του άτυχου 23χρονου και η δημοσιογράφος δικαιώθηκε.   

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων