Φως στο Τουνελ: Δείτε τι έλεγε η χήρα του καπετάνιου όταν δεν βρίσκονταν στον αέρα! – Συγκλονιστικά βίντεο!

Υλικό που προβάλλεται για πρώτη φορά για το έγκλημα στην Κοιλάδα από τη συμπεριφορά της «μαύρης χήρας».

Στην τελευταία εκπομπή για το 2015 η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε στο «Φως στο Τούνελ» δύο βίντεο από τις δύο εκπομπές που η Δήμητρα Λάμπρου – Βούλγαρη, η χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου βρέθηκε στο «Φως στο Τούνελ». Μονάχα που εκτός από τα όσα είχαμε δει τότε live, οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και όλα όσα συνέβαιναν την ώρα του διαλείμματος…

Στις 5 Ιουνίου η Δήμητρα Λάμπρου-Βούλγαρη, χήρα του καπετάνιου της Κοιλάδας φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο «Τούνελ». Τότε είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την μοιραία ημέρα πριν και μετά το φονικό. Συμφωνούσε με το πάνελ ότι ο σύζυγος της δεν είχε αυτοκτονήσει όπως είχαν πει αρχικά, αλλά είχε δολοφονηθεί και έκανε συνεχώς εκκλήσεις σε μάρτυρες να μιλήσουν για να βρεθούν οι δολοφόνοι. Στα διαλείμματα της εκπομπής έλεγε και ξανάλεγε στο δικηγόρο των γονιών του θύματος ότι «θέλει να βρεθεί άκρη» ρωτώντας τον παράλληλα «αν τα έλεγε καλά». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη στο τηλεφωνικό κέντρο και κείνη ανήσυχη ρωτούσε την παρουσιάστρια για το περιεχόμενο τους. Μία μαρτυρία έλεγε πως στο παρελθόν η Δήμητρα είχε μαχαιρώσει στο χέρι το σύζυγο της. Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο εκείνη απάντησε πώς είχε κοπεί από ένα σπασμένο πλαστικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ακούσετε πολλά, ότι τον είχα σκοτώσει, ότι τον είχα αποκεφαλίσει…» Μιλώντας στο «Τούνελ» για το σπίτι του φίλου στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο σύζυγος της, στην αρχή είπε πως εκείνη είχε το κλειδί. Στη συνέχεια διόρθωσε τη φράση της λέγοντας πως μόνο ο άνδρας της είχε κλειδί και πήγαινε στο σπίτι του φίλου τους όταν εκείνος έλειπε. Τέλος συμφώνησε με την Αγγελική Νικολούλη πως δεν έπρεπε να πάρει μαζί της την κόρη της όταν την ειδοποίησαν πως ο σύζυγος της βρισκόταν πυροβολημένος στο κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

https://www.youtube.com/embed/6cSCIR_E7YA

Πριν κλείσουν τα φώτα για την καλοκαιρινή σεζόν στις 19 Ιουνίου, η Δήμητρα Λάμπρου-Βούλγαρη βρέθηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής. Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε τότε στις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα στην περιοχή της Κοιλάδας και που ενοχοποιούσαν διάφορα πρόσωπα σαν δολοφόνους του καπετάνιου. Η χήρα του αντιδρούσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ έχει γίνει ολόκληρος φόνος και οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Πρέπει η αστυνομία να μας πει τι έχει γίνει…» Σε ερώτημα της δημοσιογράφου σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να αφήσει στο σπίτι τους το τσαντάκι του που δεν αποχωριζόταν ποτέ, εκείνη απάντησε πως δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιον άλλο, πέρα από το σύζυγο της. Όταν ο απόστρατος αστυνομικός διευθυντής της ΕΛ. ΑΣ. κ. Θανάσης Κατερινόπουλος πήρε το λόγο και είπε πως θα ήταν καλό ένα εξειδικευμένο κλιμάκιο από την Αθήνα να βοηθήσει στην έρευνα για να συλληφθεί ο δολοφόνος, η χήρα του καπετάνιου συμφώνησε. Ο αστυνομικός συμπλήρωσε πως τα στοιχεία «φωνάζουν από μόνα τους» και τη συνεχάρη για την ψυχραιμία της. Η ίδια είπε πως είναι αισιόδοξη ότι θα πιάσουν τους ενόχους και θα βοηθήσει όσο μπορεί τις Αρχές προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση , για να ησυχάσουν οι γονείς του και η κόρη του που υποφέρουν. Στο διάλειμμα η Δήμητρα Λάμπρου – Βούλγαρη απευθύνθηκε σε συγγενή της που τη συνόδευε λέγοντας : « Τι βλέπεις; Τα είπα καλά ; Τους τάπωσα λίγο, αλλά έπρεπε» -εννοώντας τους αστυνομικούς. Στο τέλος απευθυνόμενη στον ίδιο, τον ρώτησε: «Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου;»

https://www.youtube.com/embed/wxDWC5Il8H0

Στη συνέχεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος της χήρας του καπετάνιου Σπύρος Ρομποτής σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή, κατηγόρησε Αστυνομία και Εισαγγελέα «για την αμφισβητούμενη ομολογία» της πελάτισσας του και είπε ότι θα κάνει εναντίον τους μηνύσεις «όταν θα έρθει η ώρα».

https://www.youtube.com/embed/EkLO_R97AIk
Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ. Γιώργος Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι τα στοιχεία της δικογραφίας είναι αρκετά και «όπως η χήρα του καπετάνιου οδηγήθηκε στην προφυλάκιση, έτσι και θα καταδικαστεί.» Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο έγκλημα αυτό είχε συνεργό που θα εντοπίσει η ανάκριση.

Πηγή: anikolouli.gr