Φως στο Τούνελ: Ανατροπές στο θρίλερ της Σαντορίνης

Η τοπική κοινωνία της Σαντορίνης έχει «παγώσει» από την απίστευτη τροπή στο θρίλερ του νεαρού μουσικού της Φιλαρμονικής του νησιού.

Τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση του Τάκη Βαζακόπουλου 21 χρόνων, άτομο από το φιλικό του περιβάλλον που κατέθεσε σαν μάρτυρας για την υπόθεση, ομολόγησε στις Αρχές ότι τον δολοφόνησε. Κανείς δεν περίμενε ούτε και οι ίδιοι οι Αστυνομικοί, τις εξελίξεις αλλά και τις ανατροπές που θα ακολουθούσαν.

Το «Τούνελ» βρέθηκε πάλι στη Σαντορίνη και η κάμερα μίλησε από μόνη της… Για να βρεθεί το πτώμα του άτυχου παιδιού, έγιναν έρευνες στη χωματερή του νησιού, σε χωράφια μες στη νύχτα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Οι καταιγιστικές εξελίξεις άρχισαν να δρομολογούνται με τις μεθοδικές έρευνες και τις σημαντικές πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή αλλά και απ’ τις εκκλήσεις της Αγγελικής Νικολούλη στους μάρτυρες. Η οικογένεια του άτυχου Τάκη ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά. Ζητάει τη δικαίωση για να ησυχάσει η ψυχή του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το άτομο που αρχικά είχε πει πως σκότωσε το νεαρό μουσικό, αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για συνέργεια σε δύο άτομα που ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον βοήθησαν. Η υπόθεση θα περάσει στον Εισαγγελέα της Νάξου ο οποίος θα αποφασίσει για την πορεία της.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκε για δεύτερη φορά στο νησί. Από το σημείο της Καλντέρας περιέγραψε τις λεπτομέρειες της αρχικής ομολογίας του φερόμενου ως δράστη. Στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν είπε πως την Πέμπτη 7 Αυγούστου είχαν πάει για καφέ με το φίλο του, διαπληκτίστηκαν και τον χτύπησε θανάσιμα, όπως κατάλαβε μετά . Στη συνέχεια ο ίδιος έστησε το σκηνικό με την καπνοθήκη και τα τσιγαρόχαρτα στην Καλντέρα, για να φανεί πως ο Τάκης είχε τάσεις αυτοκαταστροφής κι έπεσε στον γκρεμό. Ενώ αρχικά ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει που είναι το πτώμα, στη συνέχεια προσπαθώντας να μπερδέψει τις Αρχές, τους υποδείκνυε διαφορετικά σημεία. Στη χωματερή, σε εγκαταλειμμένο χωράφι και σε παραθαλάσσια περιοχή. Στην πορεία άλλαξε το σκηνικό και μίλησε για συνεργούς που εκείνοι είχαν εξαφανίσει το πτώμα του Τάκη. Ο φερόμενος ως δράστης τελικά πήρε πίσω όσα αρχικά ισχυρίστηκε και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Συντετριμμένη από τις σοκαριστικές εξελίξεις η θεία του Τάκη Αργυρώ Γεωργίου, ξέσπασε στην κάμερα του «Τούνελ». Μίλησε για το φίλο του άτυχου ανιψιού της, που εμφανιζόταν στην οικογένεια πρόθυμος να βοηθήσει τους συγγενείς και τις Αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Περιέγραψε τα αισθήματα εξαπάτησης που ένιωσε και κλαίγοντας με λυγμούς είπε ότι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια της. Τις μέρες που ο φίλος του Τάκη ανακρινόταν από τους αστυνομικούς και το κουβάρι του γρίφου είχε αρχίσει να ξετυλίγεται, εκείνη ξύπναγε απ’ τον ύπνο της και άκουγε το αδικοχαμένο αγόρι να τη φωνάζει.

//www.youtube.com/embed/N_d3Yo6Pq6M

Ο αδελφός του Αλέξανδρος, μίλησε στην κάμερα για τις άδικες βολές που δέχτηκαν τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του. Έψαχναν μες στον πόνο τους να βρουν τι συνέβη στον Τάκη τους και κάποιοι τους κατηγορούσαν. Τη μια έλεγαν ότι οι ίδιοι του ‘χαν κάνει κακό κι απ’ την άλλη ότι γνώριζαν τι έχει πάθει και το κρύβουν!!!

//www.youtube.com/embed/h-_KdtN5cZg

Πηγή: anikolouli.gr