Φίλη 21χρονης Μαρίας: «Μου είπε …δεν με αφήνει ο Μάρκος να βγαίνω» – «Θέλω να φύγω για Αλβανία»

Πατριός 21χρονης Μαρίας: «Να ρωτήσετε στη γειτονιά για τη συμπεριφορά που είχα απέναντι στην κόρη μου και την οικογένεια μου».

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας από το Παγκράτι. Το βράδυ της Δευτέρας το άψυχο σώμα της Μαρίας Νταλιάνη βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας της.  Οι γονείς της την έψαχναν 6 μέρες και μοιράστηκαν την αγωνία τους μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λίγες μόλις ώρες πριν εντοπιστεί. 
Ο πατριός της Μαρίας περιέγραψε πως θα ήταν δύσκολο για την κοπέλα λόγω του προβλήματος που είχε στο πόδι να ανέβει στο παράθυρο του φωταγωγού και ζήτησε να διαλευκανθεί η υπόθεση από τις Αρχές.
Κοντινή φίλη της Μαρίας αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:
«Της είπα σήκω να πάμε για κανέναν καφέ, έχεις μουχλιάσει στο σπίτι και μου λέει «(…) δεν είμαι καλά, δεν με αφήνει ο Μάρκος – ο Μάρκος είναι ο πατριός της – να βγαίνω και μου λέει στην ξαδέλφη μου και πηγαίνω με το ζόρι. Και της λέω «γιατί τι έχει συμβεί;» και μου στέλνει απλά ένα «(…) δεν είμαι καλά θέλω να φύγω Αλβανία.». Ο Μάρκος, ο πατριός της σχολίασε την μαρτυρία της φίλης στο «Tatiana Live» τονίζοντας πώς η συμπεριφόρά του απέναντι στην κόρη του ήταν η καλύτερη.

https://www.youtube.com/embed/lpgZLUzdays

https://www.youtube.com/embed/DfCPYxgFg4Q