Φαντασμαγορική έναρξη για το μιούζικαλ Priscilla

Το μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσετε ξεκίνησε το ταξίδι του...

Φώτης Σεργουλόπουλος, Γιώργος Καπουτζίδης και Παναγιώτης Πετράκης ανέβηκαν μαζί στη σκηνή του Badminton για το πολυβραβευμένο μιούζικαλ  Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Παναγιώτης Πετράκης ενθουσίασαν τον κόσμο που βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Θέατρο Badminton ενώ οι υποκριτικές ικανότητες του Φώτη Σεργουλόπουλου, τον οποίο έχουμε συνηθίσει κυρίως ως παρουσιαστή, εντυπωσίασαν όσους παρακολούθησαν την παράσταση. Μαζί τους στη σκηνή ο Παύλος Ορκόπουλος σε ρόλο μηχανικού, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya ενσαρκώνουν τις τρεις αιθέριες ντίβες καθώς και πολύμελής ομάδα ηθοποιών, χορευτών και μουσικών δημιουργησαν μια φαντασμαγορική παράσταση. Όλοι απόλαυσαν τα βραβευμένα κοστούμια και τις γνώριμες μουσικές επιτυχίες που έντυσαν την ιστορία με εξαιρετικό τρόπο και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα, οι παραγωγοί οργάνωσαν ένα κλειστό πάρτυ στο Θέατρο Badminton για να γιορτάσουν την έναρξη των παραστάσεων και το zappIT εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι χαμογελαστοί Φώτης Σεργουλόπουλος, Τάνια Τρύπη και η υπεύθυνη παραγωγής Χριστίνα Νιάρου.

Η Ευαγγελία Μουμούρη και η Μελίνα των Vegas ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό.

Η Demy χαλαρώνει και χορεύει μετά τις κουραστικές πρόβες της απαιτητικής Priscilla.

Όλοι οι συνετελεστές της παράστασης είναι ενθουσιασμένοι.

Η Demy και ο Παναγιώτης Πετράκης απολαμβάνουν τα κοκτέιλ τους.

Φωκάς Ευαγγελινός, Φώτης Σεργουλόπουλος και Αννίτα Δαμάσχη

Φωτογραφίες: Βικτώρια Λόλη

Η υπόθεση της παράστασης…

Η Priscilla αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Κλείστε εδώ τα εισιτήρια για την παράσταση