Φαίη Σκορδά: «Τα χρόνια του Πρωινό mou στο MEGA…»

«Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση και το είχα ξεκαθαρίσει»...

Η Φαίη Σκορδά σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη REAL και την Πολυξένη Καραμίχα μιλάει εκτός από το δεύτερο παιδί που πρόκειται να φέρει σε λίγες μέρες στον κόσμο και για την αλλαγή που αποφάσισαν να κάνουν μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, όταν άφησαν το MEGA για τον ΑΝΤ1.

Υπήρξε κάποια στιγμή που μετανιώσατε για την απόφαση που πήρατε;

Οι λόγοι που αλλάξαμε κανάλι ήταν πολύ συγκεκριμένοι και η απόφασή μας ήταν κοινή. Δεν σκεφτήκαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο μήπως δεν έπρεπε να το κάνουμε. Τέλη Ιουλίου αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε στον ΑΝΤ1 με μια νέα ομάδα, σε ένα καινούργιο περιβάλλον και από εκείνη τη στιγμή δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό.

Αναπολείς στιγμές από τη συνεργασία με την παλιά σου ομάδα;

Τα τέσσερα χρόνια του «Πρωινό mou» στο MEGA τα έχω μέσα στην καρδιά μου και ήταν πολύ όμορφα. Το ότι αλλάξαμε κανάλι δεν σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι δεν συνεχίζουν να είναι στη ζωή μας και στην καρδιά μας. Οι συνεργάτες μας στον ΑΝΤ1 είναι οι καλύτεροι. Δεθήκαμε πολύ γρήγορα και με συγκινεί που όλοι πονάνε την εκπομπή και την αγαπάνε. Για μένα, επιτυχία είναι να βλέπω τους συνεργάτες μου να δουλεύουν με τόσο πάθος.

Σου έγινε πρόταση να παρουσιάσεις το Dancing With The Stars;

Για το DWTS δεν μου έγινε ποτέ πρόταση και το είχα ξεκαθαρίσει. Από τη στιγμή που κάνω το πρωινό, δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο παράλληλα. Το πρωινό το λατρεύω και είμαι υπερκαλυμμένη μ’ αυτό. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι μ’ αυτά που έχουμε και είναι σημαντικό στις μέρες μας να έχουμε δουλειά. Αν κάποια στιγμή βέβαια σταματήσει το πρωινό, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω εξίσου καλά και σε κάτι άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Η αφοπλιστική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το παιδί που περιμένει και την προδοσία που βίωσε

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει το φύλο του αγέννητου μωρού της και το όνομα που θα του δώσουν