Εξώδικο στο Down Town η Σωτηροπούλου για τη γυμνή φωτογραφία στο εξώφυλλο!

Θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στο περιοδικό...

Η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε γυμνή στο περιοδικό Down Town για το 13ο τεύχος του, αλλά σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το «Spata Live» αισθάνεται προσωπικά θιγμένη, μιας και δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συμφωνήσει για τα μηνύματα που θα γράφονταν στο σώμα της, στην γυμνή φωτογραφία του εξωφύλλου. Η φωτογραφία είναι εμπνευσμένη από την φωτογράφιση της Bar Rafaeli στο Esquire. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει αποστείλει τρία εξώδικα τα οποία θα φτάσουν στα γραφεία του περιοδικού σήμερα και ένα φάκελος για ασφαλιστικά μέτρα τη Δευτέρα.

«Το θέμα είναι στα μηνύματα. Σύμφωνα με την Τόνια, είχε συμφωνήσει, τα μηνύματα που θε περαστούν να μην έχουν σίγουρα σχέση με τον James Bond. Όπως επίσης έχει πρόβλημα με την μάνατζέρ της η οποία είναι κοινή με τον Daniel Craig και την Rachel Weiz, συνεπώς δεν θέλει να φαίνεται ότι πουλάει το θέμα Bond, ενώ είχε συμφωνήσει στην αρχή της φωτογράφισης τα όσα γραφτούν να αφορούν μηνύματα κατά του καρκίνου» μετέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς η ίδια είναι ευαισθητοποιημένη και συμμετέχη σε μία καμπάνια που ξεκίνησε την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου.

«Η άποψη του περιοδικού είναι ότι ποτέ δεν έγινε τέτοια συνεννόηση για συγκεκριμένα ιδεογράμματα. Ήξερε ότι θα είναι ιδεογράμματα που θα έγραφαν ό,τι ήθελαν. Κι αν ήθελαν να την θίξουν, σύμφωνα με το περιοδικό, θα έγραφαν πιο «χοντρά» πράγματα» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά και πως η Τόνια Σωτηροπούλου έχει συγκεκριμένα μηνύματα που πιστοποιούν τη συμφωνία.

«Και στην συνέντευξη έχει θέμα. Η Τόνια θεωρεί ότι σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη, απλά την ρώτησαν πως είναι σαν άνθρωπος, εκείνη είπε δυο λόγια και αυτό έγινε ολόκληρος τίτλος και ολόκληρη απάντηση που ποτέ δεν έδωσε. Όπως επίσης την ενοχλεί και σχόλιο που υπάρχει μέσα στο τεύχος στο οποίο φιλοξενείται ολόκληρη συνέντευξη της και είναι και εξώφυλλο, ότι «για πόσο πια θα ασχολούμαστε με την Τόνια Σωτηροπούλου που έχει στήσει μια καριέρα σε επτά δευτερόλεπτα στον James Bond». Θεωρεί άκομψο στο ίδιο τεύχος που φιλοξενήθηκε ως εξώφυλλο, να την κράζουν σε αντίστοιχη άλλη στήλη του περιοδικού».

Το zappIT επικοινώνησε με το περιοδικό, το οποίο διέψευσε ότι έχει λάβει εξώδικο από την Τόνια Σωτηροπούλου. Επίσης, οι άνθρωποι του περιοδικού τόνισαν πως δεν υπήρχε καμία συμφωνία μεταξύ των ίδιων και της γνωστής ηθοποιού για τα μηνύματα που αφορούν τον James Bond.