Εβδομαδιαία εκπομπή για τις αδελφές Ράντη

Πότε ξεκινάνε το νέο τους εγχείρημα;

Η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη , που έχουμε γνωρίσει από τα ρεπορτάζ τους, τόσα χρόνια μέσα από τo star, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν δική τους εκπομπή.

Οι δίδυμες, όπως τις αποκαλούν όλοι, το καλοκαίρι είχαν δεχτεί πρόταση από κανάλι για lifestyle εκπομπή, ωστόσο, οι ίδιες , δε το είχαν “τολμήσει” τότε, γιατί δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν το κανάλι που τις ανέδειξε.

Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν και βρέθηκε τρόπος οι δίδυμες να κάνουν τη δική τους εκπομπή , χωρίς να αποχωρήσουν από το Σταρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου,το Star ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου δικό του wed tv και έτσι οι δυο κοπέλες από την ερχόμενη Τετάρτη, θα βγαίνουν ζωντανά με δική δική τους εβδομαδιαία εκπομπή μέσα από το web tv του καναλιού.

Η εκπομπή, θα βγαίνει αέρα ζωντανά κάθε Τετάρτη απόγευμα 17:00-18:00, με θεματολογία που θα αφορά στη μόδα και την ομορφιά, αλλά και lifestyle θέματα και θα προβάλλεται μέσα από το site του Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, εκτός από την εκπομπή που θα κάνουν οι αδελφές Ράντη, θα ξεκινήσουν και άλλες εκπομπές, στο σύνολό τους οκτώ.

Παυλίνα Ντάσιου