Ετοιμάζουν μήνυση για την Ελληνοφρένεια οι αστυνομικοί της Αχαΐας

«Θεωρούμε ότι η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση καθόσον προσβάλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές...»

Με μήνυση απειλεί τη σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» και τον αστυνομικό των ΜΑΤ, «Μπαλούρδο», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της που αναδημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ σημειώνεται πως «αποτελεί πρόκληση και πολλά ερωτηματικά από πλευράς υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η διαπόμπευση που δέχονται οι αστυνομικοί, ιδιαιτέρως της ΥΑΤ και ομάδας ΔΕΛΤΑ από την σατιρική σειρά «Ελληνοφρένεια» που παρουσιάζεται στην τηλεόραση του Alpha χωρίς κάποιος να παίρνει θέση».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «εμφανίζονται … ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή των ΥΑΤ, με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του Σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, τους χλευάζουν και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειται περί ηλιθίων».

«Θεωρούμε ότι η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση καθόσον προσβάλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές αλλά και γενικότερα προς όλους τους συναδέλφους και γεννά ερωτήματα αν και ποιοι έδωσαν την άδεια και την συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους», τονίζεται.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκάθαρη στήριξη Λιάγκα σε Κωστόπουλο: «Είναι άκομψο αυτό που έκανε η Μακρυπούλια»