Εθνική Ελλάδας vs Στην υγειά μας ρε παιδιά: Μάχη για την τηλεθέαση

Τι έδειξαν οι μετρήσεις το βράδυ του Σαββάτου;

Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε στην πόλη όπου πριν 10 χρόνια έγραψε ιστορία κατακτώντας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Προβληματίζοντας στο πρώτο ημίχρονο και ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο η Εθνική ομάδα έφυγε αλώβητη από τη Λισαβόνα, αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την Πορτογαλία στο πρώτο της φιλικό ενόψει του Μουντιάλ. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούσαν σε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου. Ο αγαπητός στο ευρύ κοινό τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και μας έβαλε σε συναυλιακή διάθεση. Τι προτίμησε να δει το κοινό;

Μπορεί η Εθνική μας να μην έβαλε γκολ στο γήπεδο, το MEGA όμως έβαλε γκολ στην prime time ζώνη που την κέρδισε με μεγάλη άνεση. Στο 36,4% έφτασε ο μέσος όρος τηλεθέασης του παιχνιδιού στο σύνολο και στο 37,7% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, στο τελευταίο τέταρτο ξεπέρασε και το 42,1%.

Απέναντι, το Στην υγειά μας ρε παιδιά, «τραυματισμένο» από τον αγώνα, σημείωνε 17,7% στο σύνολο και μόλις 10,9% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

YFSF: Ποιες θα είναι οι αποψινές μεταμφιέσεις;