Έσπασε τα κοντέρ το βίντεο του zappIT με τον καβγά Ψαριανού – Μακρυγιάννη!

Ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο προβολές στο Youtube σε λιγότερο από δύο μέρες!

Ομηρικοί καβγάδες ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες στον αέρα των τηλεοπτικών εκπομπών, μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων, με αφορμή την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις “συγκρούστηκαν” μεταξύ τους κάτι που είχαν σαν αποτέλεσμα ορισμένες φορές να ξεφύγει η κατάσταση.

Όπως για παράδειγμα στον αέρα του Alpha, όπου οι Γρηγόρης Ψαριανός, Γιάννης Μακρυγιάννης και Ρήγας Αξελός αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις μεταξύ τους. Με τον συγκεκριμένο καβγά επικράτησε ένας πανικός στο διαδίκτυο, καθώς το βίντεο του zappIT στο Youtube ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο θεάσεις, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Ο συγκεκριμένος καβγάς ξεκίνησε ότι ο Ψαριανός αποκάλεσε τον Μακρυγιάννη “Κασιδιάρη”, ενώ λίγο αργότερα μια “έκρηξη” του Αξελού ώθησε την κατάσταση στα άκρα.

Το τεταμένο κλίμα των ημερών ξεδιπλώθηκε ουκ ολίγες φορές στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και τη βραδιά του δημοψηφίσματος με τα τραπέζια των συζητήσεων να παίρνουν συχνά φωτιά.

Καβγάς δίχως προηγούμενο ακολούθησε στον Alpha μεταξύ του Γρηγόρη Ψαριανού και του Γιάννη Μακρυγιάννη, με τον Ρήγα Αξελό να εκρήγνυται στη συνέχεια και να εξαπολύει χαρακτηρισμούς!

Άγριος καβγάς Ψαριανού – Μακρυγιάννη – Αξελού… «Μην έρχεσαι πιωμένος»!

Αργότερα στον Alpha, η Έλλη Στάη πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στο οποίο χρειάστηκε να επέμβει ο Αντώνης Σρόιτερ για να ρίξει τους τόνους τις αντιπαράθεσης.

Πρωτοφανές επεισόδιο Στάη με Κατρούγκαλο… «Είναι φτηνή ερώτηση»!

Σε άγριο καβγά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εξελίχθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και της Θεανώ Φωτίου στο MEGA. Όταν ο Πέτρος Τασόπουλος δήλωσε: ««Οι νικητές είναι τρεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος»…

Εκτός εαυτού Τατσόπουλος – Φωτίου! – «Είστε απειλούμενο είδος»!

Πρωτοφανής ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του Mega αργά το βράδυ, όταν η Όλγα Τρέμη ζήτησε από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή να σχολιάσει το σχέδιο IOU του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε με μια οξύτατες προσβολές κάνοντας την κατάσταση να βγει εκτός ορίων.

Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Κουρουμπλή – Πρετεντέρη – Τρέμη!