Eρωτικά μπερδέματα στα Κλεμμένα Όνειρα!

Ποιοι χωρίζουν; Ποιοι είναι μαζί; Ποια είναι τα νέα ζευγάρια;

Μπορεί να αργήσουμε να δούμε στις οθόνες μας τη συνέχεια της σειράς του MEGA, αλλά αξίζει η αναμονή….

 Το ζευγάρι που θα αποκαλυφθεί πρώτο είναι αυτό της Βίκυς και του Μαλτέζου που μετά από μια περίοδο εξομολογήσεων και συζητήσεων θα είναι και πάλι μαζί και θα ζήσουν τον έρωτα τους. Ο Μαλτέζος θα νιώσει ότι ερωτεύεται για πρώτη φορά του και θα αντιληφθεί ότι η Βίκυ είναι η γυναίκα  που τον καταλαβαίνει περισσότερο από όλους.

Η Βίκυ, από την άλλη πλευρά, νιώθει ότι η αγάπη της για τον Δημήτρη γίνεται πιο ορμητική. Τα προβλήματα που «πνίγουν»  τον Δημήτρη θα γίνει η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά και να πέσουν στο κρεβάτι.Η αποκάλυψη δεν θα αργήσει και ο ήρωας μας θα δει τα μυστικά του παρελθόντος που ξετυλίγονται μπροστά του.

Ο Μανώλης, βλέποντας τη Βίκυ να απομακρύνεται από κοντά του και να κάνει δεσμό με έναν άλλο άνδρα θα φύγει από τη ζωή της με δραματικό τρόπο.

 Η Αλεξάνδρα  μέτα τις συχνές απουσίες του Δημήτρη την αδιαφορία του για ότι συμβαίνει και την ύπαρξη τρίτου προσώπου, θα έρθει πιο κοντά στον Κίμωνα. Όσο η απόσταση με τον Δημήτρη μεγαλώνει, τόσο η σχέση του Κίμωνα και της Αλεξένδρας θα γίνει πιο ζεστή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και πάλι τον ερωτικό τους δεσμό.

Τα νεαρά ζευγάρια είναι αυτά που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας…

Η σχέση του Άρη και της Φαίης διαλύεται μετά από μια μεγάλη έκρηξη ζήλιας για τον Σταύρο. Η Μαρία θα τρομάξει όταν θα διαπιστώσει πως τα συναισθήματα του Σταύρου για την Φαίη δεν έχουν κοπάσει… Και η συνάντηση τους δεν θα αργήσει. Ο Σταύρος με την Χρύσα έρχονται κοντά, πολύ κοντά αλλά τελευταία στιγμή θα αποφευχθεί… το μοιραίο.

Διαβάστε περισσότερα στο ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ από την Μαρία Μπακοπούλου

Διαβάστε ακόμη:

Αυλαία και για τα «Κλεμμένα Όνειρα»!

Κλεμμένα Όνειρα: Ο Άρης επιστρέφει σπίτι – Ο Δημήτρης συναντά τους απαγωγείς του

Κλεμμένα Όνειρα: Τι σχέση έχει ο Μαλτέζος με τους απαγωγείς;

Πού συναντήθηκαν χθες οι πρωταγωνιστές από τα «Κλεμμένα Όνειρα»;