Έρχονται αλλαγές στο Πρωινό – Τι αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη για το ρόλο που θα έχει;

Τι είπε για τη φετινή τηλεοπτική τους αντίπαλο Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Αποκαλύψεις έκανε σε δηλώσεις της στο «Happy Day» η Σάσα Σταμάτη για τις αλλαγές που έρχονται στο Πρωινό. Μπορεί την επιτυχημένη συνταγή να μην την αλλάζεις, ωστόσο όλα επιδέχονται διορθώσεων και έτσι στη φετινή χρονιά φαίνεται πως θα προστεθούν πραγματάκια στην ψυχαγωγική εκπομπή.

«Η συνταγή είναι πετυχημένη, άρα δεν την αλλάζεις, αλλά κάποιες προσθήκες που έχουν ενδιαφέρον θα γίνουν» δήλωσε η Σάσα Σταμάτη και ξεκίνησε αποκαλύπτοντας για την ίδια.
«Θέλω να βγω να κάνω ρεπορτάζ φέτος. Θέλω να βγαίνω. Αυτή είναι και η δουλειά μου άλλωστε» είπε η δημοσιογράφος που με την άφιξη της Μαρίας Ηλιάκη στο πάνελ της εκπομπής αλλάζει όπως φαίνεται το δικό της ρόλο.

Η Σάσα Σταμάτη, δεν «μάσησε τα λόγια της» ούτε για την αντίπαλο της φετινής χρονιάς στο MEGA, δηλαδή την Ντορέττα Παπαδημητρίου:

«Να σου πω την αλήθεια, εγώ την Ντορέττα την πάω, γιατί είναι τρελή κι αυτή, δεν είναι νιαου νιάου, είναι ροκ γκόμενα και μου αρέσει. Από εκεί και πέρα της εύχομαι καλή επιτυχία και ας κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που θέλει ο κόσμος.»

https://www.youtube.com/embed/cpEGUSsvn-A