Έρχεται το Dirty Sexy Money αποψε στον ΑΝΤ1

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς

Τα νέα προγράμματα αρχίζουν να κάνουν ένα ένα την εμφάνισή τους στον ΑΝΤ1.  Η σειρά είχε βρει φανατικό κοινό στην Αμερική αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ, οι φαν του λένε πως ο τίτλος είναι αντάξιος του έντονου περιεχομένου της. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκριση του ελληνικού κοινού στο προκλητικό της περιεχόμενο.

Ένας δικηγόρος ο Νικ Τζορτζ προσλαμβάνεται για να… εξαφανίζει τα προβλήματα της βαθύπλουτης οικογένειας Ντάρλινγκ, που το κάθε της μέλος είναι πιο εκκεντρικό από το άλλο. Παρόλο που ορκίζεται ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα για χάρη τους, ο όρκος του δοκιμάζεται καθημερινά. Απιστίες, αλκοόλ, ναρκωτικά και καθόλου καθωσπρέπει παρέες συνθέτουν τον κόσμο των Ντάρλινγκ. Σε κάθε γωνία παραμονεύει κι ένα σκάνδαλο!

Ο ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ υποδύεται τον μεγιστάνα σ’ ένα ρόλο που του ταιριάζει γάντι. Από το καστ ξεχωρίζει επίσης ο Γουίλιαμ Μπόλντουιν στο ρόλο του γιου της οικογένειας που ονειρεύεται μεγάλη καριέρα στην πολιτική, αλλά παράλληλα του αρέσει να κάνει παρέα με τρανσέξουαλ…

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς: