Έρχεται η πρώτη ελληνική σειρά της σεζόν! Δείτε βίντεο με τις πρώτες σκηνές από τα «Κλεμμένα Όνειρα»!

Τι θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια;

Η επιτυχημένη σειρά του Μega επιστρέφει στις οθόνες μας τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 19:00 και σηματοδοτείται από πολλές ανατροπές, κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες νέες εισόδους. Η σειρά θα είναι το γούρι του Mega για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.. αφού είναι η  πρώτη που κάνει πρεμιέρα. Το σίριαλ αγαπήθηκε από τους τηλεθατές και σημείωσε μεγάλη επιτυχία την περσινή χρονιά.

Διαβάστε τι θα γίνει στα τρία πρώτα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς!

Δευτέρα

Ο απαγωγέας του ‘Αρη ανακρίνεται από την αστυνομία. Στόχος είναι να βρεθεί ποιος είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Η ανακάλυψη ότι ο απαγωγέας Μπούκουρας ήταν παλιότερα υπάλληλος της Dport οδηγεί τον αστυνόμο Μακρή στον Δημήτρη Μαλτέζο. Η Σάννυ είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον Σιμόν με κάθε τρόπο. Ο Μανόλης μοιάζει να χάνει όλο και περισσότερο τον εαυτό του και την παλιά αισιοδοξία και δύναμη: παραπαίοντας ανάμεσα στο τζόγο και την ανασφάλειά του σχετικά με τη Βίκυ, αισθάνεται μόνος και αβοήθητος. Κρυφακούγοντας μια συζήτηση, ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του Σταύρου ζει. Η Τάνια προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον ‘Αρη κάποια στοιχεία σχετικά με την ‘Αννα Σπανού και το περιστατικό με τα φέιγ-βολάν. Η Μαντώ συναντιέται με την ‘Ελσα που έχει εγκαταλείψει τη φάρμα και την παρακαλεί να επιστρέψει για το καλό του Στράτου. Η Χρύσα καλεί την παρέα σε πάρτι στο μπαράκι για να γιορτάσουν την επιστροφή του ‘Αρη μετά από την περιπέτεια της απαγωγής. Ο Μανόλης, σχεδόν σε απόγνωση, δηλώνει στη Βίκυ ότι θα διορθώσει τα λάθη του και θα κάνει ο, οτιδήποτε για να είναι μαζί της για πάντα… Στο κολέγιο, ο Σταύρος και η Φαίη έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον, πράγμα που είχε πολύ καιρό να συμβεί. Ο Μπούκουρας οδηγείται στη φυλακή αλλά ο αστυνόμος Μακρής δεν σκοπεύει να κλείσει την υπόθεση τόσο εύκολα. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με κάποιον που διαθέτει την ισχύ και την εξουσία του Δημήτρη Μαλτέζου.

Τρίτη

Η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να έρθει στο πάρτι που γίνεται στο μπαράκι προς τιμήν του ‘Αρη. Ο Σταύρος διστάζει… Η Σάννυ ενημερώνει την παρέα γι’ αυτό που συνέβη στον Σιμόν. Ο Δημήτρης καθησυχάζει την Αλεξάνδρα, λέγοντάς της ότι ο απαγωγέας συνελήφθη. Ο Στράτος πιέζει τη Μαντώ να πουλήσουν τη φάρμα. Τα δυο αδέρφια έρχονται σε σύγκρουση όταν η Μαντώ μιλά άσχημα για την ‘Ελσα και τα κίνητρά της. Ο ‘Αρης φτάνει στο σπίτι της Φαίης και βλέπει τον Σταύρο να φεύγει. Θολωμένος από τη ζήλια και την ανασφάλεια της φέρεται κτητικά και βίαια. Η σχέση τους μοιάζει να αποκτά όλο και περισσότερες ρωγμές. Ο Δημήτρης από τη μια μεριά προσπαθεί να ελιχθεί για να ξεφύγει από τον κλοιό της αστυνομίας, από την άλλη αισθάνεται την ανάγκη να δει τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα δέχεται την επίσκεψη του Κίμωνα, ο οποίος για άλλη μία φορά της δηλώνει με τη συμπεριφορά του ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ. Είναι πάντα και για πάντα ερωτευμένος μαζί της…

Τετάρτη

Ο Δημήτρης ανοίγει την καρδιά του στη Βίκυ. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους είναι πλέον εμφανής. Στο μεταξύ, ο Μανόλης ξανακυλά στο πάθος του τζόγου, όπου πλέον κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Η Σάνυ, η Φαίη και η Φρύνη προσπαθούν να παγιδέψουν αυτούς που χτύπησαν τον Σιμόν. Μαζί τους και ο οι φίλοι του Σταύρου από τη γειτονιά. Ο Στράτος αποφασίζει ότι η απουσία της ‘Ελσας του είναι δυσβάσταχτη και σκέφτεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και τις αδερφές του για να ακολουθήσει τον έρωτά του. Ο αστυνόμος Μακρής μαθαίνει τι συνέβη στον Μπούκουρα στη φυλακή. Τα περιθώρια για να στριμώξουν τον Μαλτέζο στενεύουν γι’ αυτό και η Τάνια στήνει μία επιχείρηση για να τον παγιδεύσει. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του Δημήτρη και αποφασίζει να μιλήσει στη Ζωή για τα συναισθήματα που την κυριεύουν και την τρομάζουν.

Δείτε το τρέιλερ του β΄κύκλου

SNEAK PREVIEW Πρεμιέρας Β΄Κύκλου: Ο Άρης φοβάται…



Διαβάστε ακόμα

Κλεμμένα όνειρα: Το τρέιλερ του β΄κύκλου υπόσχεται μια σεζόν με πολλές ανατροπές!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ευχάριστα και δυσάρεστα τα νέα για τα «Κλεμμένα όνειρα»

Πού συναντήθηκαν χθες οι πρωταγωνιστές από τα «Κλεμμένα Όνειρα»;

Πρωταγωνιστής στα ‘Κλεμμένα Όνειρα» κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του!