Έρχεται η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ!

To Χ-Player είναι η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, αφιερωμένη στα σύγχρονα video games και την τεχνολογία.

 Από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, και κάθε Σάββατο στις 15.30, οι λάτρεις των Video Games και της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις του μαγικού κόσμου του gaming, για όλες τις νέες κυκλοφορίες τίτλων, apps & software, καθώς επίσης για τα πιο εντυπωσιακά gadgets της αγοράς!

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός, Γιώργος Χρανιώτης, κάνει ένα μικρό διάλειμμα κάθε εβδομάδα από το καλλιτεχνικό stage και μεταφέρεται στο πλατό του X-Player πλάι στον Κωνσταντίνο Κουτσούμπα, γκουρού του gaming και tech freak!
Οι X-Players, Γιώργος και Κωνσταντίνος, αποτελούν πλέον το απόλυτο δίδυμο στην ενημέρωση νέων τίτλων, μυστικών και τεχνικών που αφορούν σε αγαπημένα video games, για fans των PS3, Xbox 360, Wii, PSP, αλλά και των PC games. Και επειδή το gaming δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση, στα εξωτερικά γυρίσματα «κάνει παιχνίδι» μαζί τους και η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.

Hints & Tips, τελευταίες κυκλοφορίες, παρουσίαση συσκευών και software, gadgets, applications, making of, συγκριτικά αφιερώματα και πολλά ακόμα νέα του gaming και της τεχνολογίας! 

Κάθε Σάββατο το X-Player παίζει και κάνει high score στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!Για τους “σκληρούς” gamers το X-Player “Uncut” θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μεταδίδοντας ακόμα περισσότερα νέα από τον κόσμο του gaming!

Διαβάστε περισσότερα

Επιστρέφει το Chef στον αέρα!