Επίθεση στο συνεργείο του «Τούνελ»! Οι αποκαλύψεις της μάνας που έγινε ντεντέκτιβ!

Το σκίτσο που ανάβει το φως... - «Τους είδαν να μπαίνουν νύχτα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρός…»

Η Αγγελική Καρβουνιάρη έχασε το γιο της Γιάννη σε ηλικία 33 χρόνων. Είχαν προηγηθεί αρκετά χρόνια προσπάθειας για να κερδίσει το ευαίσθητο παιδί της τη μάχη με τα ναρκωτικά. Και τα είχε καταφέρει. Τελευταία φορά τον είδε στις 7 Μαρτίου του 2010 όταν έφυγε από το σπίτι τους στη Γλυφάδα για ψώνια. Όταν εκείνος δεν επέστρεψε, τον αναζήτησε για να τον εντοπίσει δύο εβδομάδες αργότερα νεκρό, στα αζήτητα. Είχε χάσει τη ζωή του στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου της Ομόνοιας.

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 11 Μαρτίου πέταξε τις μάσκες του καθωσπρεπισμού και μ’ ανοιχτά τα μάτια και τ’ αυτιά ακολούθησε μια μάνα που μεταμορφώθηκε σε ντετέκτιβ, για ν’ αποκαλύψει την αλήθεια για το θάνατο του γιου της που κάποιοι είχαν κουκουλώσει. Η Αγγελική Καρβουνιάρη από τη Γλυφάδα, για χρόνια έκανε άνω κάτω τα πιο επικίνδυνα στέκια της Αθήνας. Εκεί που τα ευάλωτα και ευαίσθητα παιδιά μας ρουφούν το θάνατο από τους αδίστακτους και επικίνδυνους διακινητές. Ο γιος της Γιάννης Καρβουνιάρης 33 χρόνων, είχε δώσει τα μάχη του και είχε ξεφύγει από τον κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο έμπορος όμως που τον προμήθευε τον βρήκε στην Ομόνοια, τον ξυλοκόπησε άγρια, τον απείλησε « πως θα τον κανονίσει» και το ίδιο βράδυ ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του εκεί στο ξενοδοχείο στην καρδιά της Ομόνοιας όπου έγινε ο καυγάς. Την εικόνα αυτή μετέφερε ένας μάρτυρας που ανακάλυψε η μητέρα μετά από χρόνια έρευνας. Μόνη της έδωσε τον αγώνα της για να βγει η υπόθεση από το Αρχείο και να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων.

Το σκίτσο ανάβει το φως

Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η εκπομπή, δημιούργησε το σκίτσο του επικίνδυνου εμπόρου και το πρόβαλε.

Το τηλεφωνικό κέντρο πήρε φωτιά. Έφτασαν σημαντικές πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές , για τον Μωχάμεντ που αλωνίζει την Αθήνα σπέρνοντας το θάνατο. Φαίνεται να κινείται στο κέντρο και στο Πεδίο του Άρεως, κατάγεται από το Σουδάν και έχει Παλαιστινιακό διαβατήριο. Συνεργάτης του στην επιχείρηση θανάτου είναι ένας επίσης αλλοδαπός, με το όνομα Αλί.
Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε τη μάνα μες στην νύχτα στα επικίνδυνα μονοπάτια καταγράφοντας και μια επίθεση σε βάρος της…

Η κάμερα του «Τούνελ» καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης…