Επιστροφή …ξανά στη Γαλάζια Λίμνη

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

21:00 GI JOE Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ – ΑΝΤ1

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία των «Transformers», o γνωστός παραγωγός των επιτυχιών Λορέντζο Ντι Μποναβεντούρα επανέρχεται με ένα ακόμα blockbuster βασισμένο σε ήρωες της Hasbro. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο εξπέρ του φανταστικού Στίβεν Σόμερς («Η Μούμια», «Van Helsing»), ενώ στο καστ συναντάμε μεταξύ άλλων τον διάσημο Ντένις Κουέιντ, αλλά και την πανέμορφη Σιένα Μίλερ.

21:00 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – STAR

Σ’ ένα ερημικό νησί, ζουν η μικρή Νιμ με τον πατέρα της Τζακ. Η Νιμ περνάει τον καιρό της παίζοντας στο δάσος με τους φίλους της. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Φρεντ τη σαύρα, τον Γαλιλαίο έναν πονόψυχο πελεκάνο, την Σέλκι τη φώκια και… τη ζωηρή φαντασία της. Παράλληλα, είναι φανατική αναγνώστρια της σειράς βιβλίων με ήρωα τον παράτολμο Άλεξ Ρόβερ. Συγγραφέας των βιβλίων είναι η Αλεξάνδρα Ρόβερ, μια συνεσταλμένη και αγοραφοβική γυναίκα που, αντίθετα με τον ήρωα της, ζει στη ζούγκλα της μεγαλούπολης. Από την άλλη, ο Τζακ, που είναι ερευνητής μικροσκοπικών θαλάσσιων οργανισμών, περνάει τον περισσότερο καιρό του στη θάλασσα. Όμως αυτή τη φορά, ο Τζακ χάνεται στη θάλασσα εξαιτίας μιας σφοδρής καταιγίδας. Η Νιμ, απελπισμένη, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον… Άλεξ Ρόβερ! Ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας φέρνει κοντά τη Νιμ και την Αλεξάνδρα, που τώρα πρέπει να συνεργαστούν και να αντλήσουν κουράγιο από τον… Άλεξ Ρόβερ για να βρουν τον Τζακ…

21:15 MASTERCHEF – MEGA

Επεισόδιο 54: Oι κριτές παραδίδουν ένα ακόμα Masterclass στους 9 κορυφαίους του διαγωνισμού! Ο Λευτέρης Λαζάρου μαθαίνει στη Μαίρη να καθαρίζει σουπιές και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει μυστικά της μεσογειακής κουζίνας! Στο τέλος, ένας καλεσμένος σεφ εκπλήσσει με τις τεχνικές του!

22:50 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ – MEGA

Στα τέλη του 19ου αιώνα, η Σάρα Χάργκρεϊβ και το μωρό της, η Λίλι, ξεκινούν ένα ταξίδι από την Ταϊτή με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο. Ξαφνικά, το πλοίο τους συναντά μια βάρκα που πλέει ακυβέρνητη στον ωκεανό. Οι επιβάτες της είναι δύο νεκροί, ένας άνδρας και μια γυναίκα και ένα αγοράκι που γλίτωσε από θαύμα το θάνατο. Η Σάρα προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο αγόρι και αποφασίζει να το μεγαλώσει μαζί με την κόρη της, δίνοντάς του το όνομα Ρίτσαρντ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Σάρα και τα δυο παιδιά αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το πλοίο με μια βάρκα -για να γλιτώσουν από τη χολέρα που μαστίζει τους επιβάτες-βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα έρημο τροπικό νησί. Τα χρόνια περνούν. Η Σάρα πεθαίνει από πνευμονία και τα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν. Με τον καιρό, ανακαλύπτουν την αληθινή αγάπη και τα παιχνίδια του έρωτα. ‘Ομως, όταν ένα πλοίο εμφανίζεται στο νησί, ο Ρίτσαρντ και η Λίλι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον επίγειο παράδεισο και να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες που τους επιβάλλει ο «πολιτισμός».

23:00 Η ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΥΣΗ – ALPHA

Ο Τζίμι, ένας περιπλανώμενος πωλητής, βρίσκεται στο Νέο Μεξικό για δουλειές, όταν συναντά ένα μέντιουμ που προσφέρεται να του πει την μοίρα του. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, ο Τζίμι θα πεθάνει πριν πέσει η πρώτη χειμωνιάτικη νιφάδα χιονιού. Ο δύσπιστος Τζίμι δε δίνει σημασία «στην πρόβλεψη». Καθώς όμως ο χειμώνας πλησιάζει, η φύση αρχίζει να του παίζει άσχημα παιχνίδια κάνοντας τον να σκεφτεί πιο σοβαρά τα λόγια του μέντιουμ. Ένας αγώνας δρόμου ξεκινά, καθώς ο Τζίμι προσπαθεί να ξεφύγει από την καταραμένη μοίρα του…

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα για έξι άτομα με μόνο 20 ευρώ;