Επιστρέφει το prime time μετά από τις διακοπές των γιορτών

Καινούρια επεισόδια θα δούμε απόψε στις σειρές και στα προγράμματα των καναλιών.

21:00 ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6: Ο Ηλίας παρακολουθεί μια ταινία με ριφιφί και του μπαίνουν ιδέες. Κάτι τον συγκρατεί, όμως, ακόμη, δεν είναι κάτι τέτοιο της ιδιοσυγκρασίας του. Ο Λιάκος είναι ερωτευμένος με μια συμμαθήτριά του και θέλει να της κάνει ένα δώρο. Επειδή, όμως, δεν έχουν λεφτά, βουτάει ένα φουστάνι της ξαδελφούλας του, γεγονός που κάνει έξαλλη την 'Αννα και την Αριάδνη. Ξεσπάει πόλεμος στην οικογένεια. Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι είναι ερωτευμένος με την 'Αντζελα η οποία τον εκθειάζει στον Κωστή και ο Κωστής αρχίζει και ζηλεύει τον αδελφό του. Ο Περικλής προτείνει στον Ηλία να νοικιάσουν ένα γραφείο τελετών του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει πεθάνει και να το δουλέψουν εκείνοι. Ο Ηλίας διαπιστώνει ότι το μαγαζί αυτό είναι ακριβώς δίπλα σε μια μεγάλη τράπεζα και φυσικά το υπόγειό του θα είναι δίπλα στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας. Η Κατερίνα που τον παρακολουθεί, επειδή τον ζηλεύει, τον βρίσκει έξω από το μαγαζί, μαθαίνει για το σχέδιό του να κάνει ριφιφί και του απαγορεύει να το νοικιάσει. Ο Ηλίας, όμως, και νοικιάζει το μαγαζί και πείθει την Κατερίνα ν' ανοίξουν για, ξεκάρφωμα, χαλβατζίδικο.

22:00 BLACK OUT – ΑΝΤ1

Τα βλέπετε όλα μαύρα; Είναι επειδή ήρθε στην Ελλάδα το «Black Out», αφού πρώτα σάρωσε σε τηλεθέαση στη Δανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία και στην Ολλανδία. Το παιχνίδι που θα βγάλει στο φως τους μεγαλύτερους φόβους σας, άρχισε … στο απόλυτο σκοτάδι! Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δεν θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν από το φόβο τους… ήρθαν για να σκορπίσουν τον τρόμο σε ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο max, εκτός από την όραση! Έξι παίκτες τη φορά, θα πρέπει να βάλουν το μυαλό τους να δει όσα τα μάτια τους δεν θα μπορούν. Αν θεωρείτε πως διαθέτετε τόλμη, ρίσκο, θάρρος, χιούμορ και είστε διαρκώς σε εγρήγορση… δοκιμάστε το και πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο σκοτεινός τύπος, που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και τελικά θα βγει από το «Black Out»… ασπροπρόσωπος!

22:00 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ – STAR

Ο Ρέι εργάζεται στο λιμάνι του Νιού Τζέρσεϊ, απομακρυσμένος από την σύζυγό του Μέρι Αν και τα δυο παιδιά τους. Όμως όλα αλλάζουν απρόσμενα: ο πλανήτης δέχεται την μεγαλύτερη εισβολή που έχει γίνει ποτέ, καθώς οι Αρειανοί επιτίθενται μαζικά στη Γη με στόχο την καταστροφή της! Τώρα, ο Ρέι πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να σώσει την οικογένειά του από τον κίνδυνο.

22:00 ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7: Ο Βαγγέλης χρωστάει μια χάρη σε ένα φίλο που βρίσκεται στη φυλακή. Θέλει να του προσφέρει μια όμορφη μέρα σε αντάλλαγμα μιας μέρας που του χάλασε στο παρελθόν. Ο φίλος δεν ζητά κάτι παράλογο, θέλει να διαβάσει την εφημερίδα του χωριού του, να φάει την αγαπημένη του μπουγάτσα και να δει τη γιαγιά του. Τα πράγματα θα ήταν απλά και εύκολα αν την ίδια στιγμή με όλα αυτά, ο Μπίλυς δεν αποφάσιζε ότι ήρθε η ώρα να βρει το δικό του προορισμό πάνω στη γη. 'Ετσι, τόσο ο Βαγγέλης όσο και ο Μπίλυς πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες μόνοι τους…

Διαβάστε ακόμα:

Η τούμπα του Κώστα Φραγκολιά

Το ντεμπούτο της Ρίας Αντωνίου στο Ιταλικό «Dancing»