Επιστρέφει η Μπήλιω στη ΝΕΤ ; Ποιοί άλλοι ακολουθούν ;

Διαβάστε ποιές...

Όπως είχαμε γράψει στο ZAPPIT, η διοίκηση της ΕΡΤ δρομολογεί ταχύτατα την ανανέωση 63 από τις 169 συμβάσεις που έληξαν. Αυτό σημαίνει ότι και κάποιες από τις εκπομπές που κόπηκαν τους προηγούμενους μήνες, θα επανέλθουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες…!

Σας έλειψε η Μπήλιω Τσουκαλά, ο Γιώργος Αμυράς, ο Κώστας Αρβανίτης ή η Μαρία Σαράφογλου ; Είναι πολύ πιθανό να τους ξαναδούμε, αφού οι εκπομπές τους, κρίθηκαν ως «βασικές» για το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, κάτι που σημάινει ότι σχεδόν σίγουρα θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους και θα είναι μεταξύ των 63…

Ποιά είναι τα κριτήρια για την ανανέωση

Βασικό κριτήριο (άγνωστο γιατί) είναι η προϋπηρεσία στην EΡT! Ακόμα,  η οικογενειακή κατάσταση και η μονοθεσία -σημαντικό-! Επίσης, η διοίκηση προσέθεσε και την «καθημερινή εμπλοκή στο πρόγραμμα», μιας και πρόθεση των στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης (όσο παραμείνουν ακόμα) είναι να επαναφέρουν όλες τις εκπομπές που αποτελούν ραχοκοκαλιά του προγράμματοςτης ΝΕΤ. Αυτές είναι το «Εχει γούστο», το «Μένουμε Ελλάδα», η «Πρωινή ενημέρωση» και το «Συμβαίνει τώρα».

Τι θα γίνει με την Έλλη Στάη

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράφει η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου από τους Δ. Ρέππα, Ευ. Βενιζέλο, Θ. Πάγκαλο και Π. Καψή, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία επιλογής των συμβασιούχων. Με τον ίδιο τρόπο, αναμένεται να δοθεί λύση και στην ανανέωση των συμβάσεων ειδικών θέσεων, κατηγορία στην οποία βρίσκεται -όπως δήλωσε- η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος θα παραμείνει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μετά τη λήξη τηςσύμβασής της, στις 20 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κώστα Αρβανίτη στους τηλεθεατές!

Οργισμένη αντίδραση από την ΕΡΤ

Γιατί κλείνει η ΕΡΤ ως την Πέμπτη ;

Η Έλλη Στάη απαντάει αν θα μείνει στην ΕΡΤ ή αν θα πάει στον ALPHA!

Ποιοί είναι οι 145 που απολύονται από την ΕΡΤ