Επικίνδυνη αποστολή απόψε στον ΑΝΤ1!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

ΤΡΙΧΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 21:00 ΣΤΑΡ

Ένας φιλόδοξος κτηματομεσίτης, ο Νταν, αναλαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα της εταιρείας του. Σκοπός είναι να μετατρέψουν χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα “άγριας” φύσης, σε κατοικήσιμη περιοχή. Ο Νταν μετακομίζει με την οικογένειά του στο Όρεγκον, κοντά στο δάσος, που σκοπεύουν να αξιοποιήσουν, για να μπορεί να επιβλέπει ο ίδιος τις εργασίες. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι η έκταση που πρόκειται να “μεταμορφώσει” θεωρείται προστατευμένη δασική περιοχή και ο γιος του τον προειδοποιεί ότι όσοι έχουν επιχειρήσει να την “κατακτήσουν”, όλοι έχουν αποτύχει. Οι αντιδράσεις από τους «ντόπιους» δεν αργούν να έρθουν, όχι όμως σε μορφή διαμαρτυριών με πλακάτ και συνθήματα. Είναι οι «κάτοικοι», που ανήκουν στο ζωικό βασίλειο και δεν θέλουν να δουν το σπιτικό τους – τις φωλιές τους, να καταστρέφονται…

 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 21:00 ΑΝΤ1

O Ήθαν Χαντ είναι ένας πράκτορας της IMF (Impossible Mission Force), ο οποίος κατηγορείται πως παγίδευσε την ομάδα του, με αποτέλεσμα τη δολοφονία των συναδέλφων πρακτόρων του IMF κατά τη διάρκεια αποστολής στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Πράγα . Επιπλέον τον χρεώνουν ότι πούλησε κρατικά μυστικά σε μια μυστηριώδη διεθνή έμπορο όπλων γνωστή με το όνομα «Μαξ». Η μόνη του ελπίδα είναι να κλέψει τη λίστα με τους διπλούς πράκτορες και να βρει εκείνον που τους πρόδωσε.

MASTER CHEF- 21:15 MEGA

Δύο πολύ καλοί μάγειρες πρέπει να αποδείξουν, ότι αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία. Μια ανατροπή στους κανόνες δημιουργεί μεγάλο άγχος. Η μαγειρική μονομαχία κόβει την ανάσα, ο μεγαλύτερος αντίπαλος και των δυο είναι ο χρόνος. ‘Ενα λάθος αποδεικνύεται μοιραίο…

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ 22:30 MEGA

Η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί μαζί με τις Κίρστεν Ντανστ (Οι Αυτόχειρες Παρθένοι), Τζούλια Στάιλς (Φύλαξε τον Τελευταίο Χορό), Μάγκι Γκίλενχαλ (Η Γραμματέας) σε μια εμπνευσμένη αστεία και αισιόδοξη ταινία υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού σκηνοθέτη Μάικ Νιούελ (Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία).Μια καθηγήτρια ιστορίας της τέχνης θα βρεθεί σ’ ένα κολέγιο, όπου οι μαθήτριες έχουν πολλά να διδαχθούν για τη ζωή, αλλά όπου και η ίδια θα ανακαλύψει ότι έχει ακόμη πολλά να μάθει για τον έρωτα…. «Σ’ ένα κόσμο όπου τις έλεγαν τι να σκέφτονται, εκείνη τις έμαθε πώς να ζήσουν….»

ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 22:45 ΣΤΑΡ

Η Ελίζαμπεθ, νεαρή γιατρός στο Σαν Φρανσίσκο, πέφτει σε κώμα μετά από ατύχημα με το αμάξι της. Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Άμποτ, νεαρός τοπογράφος, που μόλις έχασε τη σύζυγό του, καταφθάνει στο Σαν Φρανσίσκο, ψάχνοντας ένα σπίτι για να εγκατασταθεί. Νοικιάζει, χωρίς να το γνωρίζει το διαμέρισμα, που ζούσε η Ελίζαμπεθ.