Έπεσε στα μονοψήφια η τηλεθέαση της Σπυροπούλου – Μπροστά η Καραβάτου

Πέρασε μπροστά και η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σαββατοκύριακο με δράση"

Οι πίνακες τηλεθέασης της Nielsen σε άλλους σκορπούν χαμόγελα και σε άλλους θλίψη…

Η τηλεοπτική αναμέτρηση της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» είναι η δεύτερη πιο ενδιαφέρουσα της φετινής σεζόν, μετά από αυτήν μεταξύ Λιάγκα-Σκορδά και Σεφερλή. Οι περσινές συνεργάτιδες παίζουν φέτος απέναντι με το αποτέλεσμα της μονομαχίας να έχει πάντα τον ίδιο νικητή.

Από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε να φέρει τους τηλεθεατές στο Ε για τέσσερις ώρες κάθε Σάββατο και Κυριακή και να κρατήσει σταθερά την πρωτιά. Χθες, Σάββατο, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σημείωσε ποσοστό 16,4% στο σύνολο και 12,9% στο δυναμικό κοινό.

Στο απέναντι στρατόπεδο τα πράγματα φαίνεται πως δυσκολεύουν. Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παγιδεύτηκε στο 10,2% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» από τις 11:30 έπεσε σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και δεν κατάφερε να ανακάμψει μέχρι την ολοκλήρωσή του. Η εξέλιξη αυτή ίσως θα πρέπει να αρχίσει να προβληματίζει σοβαρά το κανάλι της Κάντζας που φέτος «χτυπάει» με τη συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων του την τηλεθέαση των δύο μεγάλων, Mega και ΑΝΤ1.

Την ίδια .ώρα, η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σαββατοκύριακο με δράση» συγκέντρωνε 14% στο σύνολο και 11,1% στο νεανικό κοινό. Τα μεγαλύτερα ποσοστά στο δυναμικό κοινό από τις 10:00 έως τις 13:00 τα κέρδισε το Star με το παιδικό του πρόγραμμα να κρατάει στην Κηφισιά το 13,8% των νεαρών τηλεθεατών.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων