Έντονη λογομαχία Μπαλάφα – Κούρου: «Πάψτε να σχολιάζετε»!

«Μην εκτίθεστε περισσότερο, δεν στεναχωριέται κανείς»...

Με το καλημέρα σας ξεκίνησε ο καβγάς στην έκτακτη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Οι παρουσιαστές είχαν μόλις καλωσορίσει τους καλεσμένους πολιτικούς, όταν δημιουργήθηκε ένταση μεταξή του δημοσιογράφου Γιώργου Κούρου και του Γιάννη Μπαλάφα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Κούρος: Κύριε Μπαλάφα, σήμερα λήγει το πρόγραμμα, λήγει η δόση του ΔΝΤ από αύριο μόνοι μας. 
Μπαλάφας: Καταρχήν, τι πάει να πει μόνοι μας;
Κούρος: Συνεχίζουμε το δρόμο μας…
Μπαλάφας: Μόνοι μας και μαζί με όλους. Μην τραγικοποιούμε τις καταστάσεις.
Κούρος: Μα, δεν είναι τραγικό να είναι κανείς μόνος του;
Μπαλάφας: Τώρα, θέλετε να σας πω τη γνώμη μου; Είσαστε κι εκεί που είσαστε! Τι πάνελ είναι αυτό; Έτσι και προχθές δεν μπορούσαμε να συνενοηθούμε! Δεν γίνεται να συζητήσουμε έτσι! Θα λέτε την ερώτηση και θα απαντάω. Διαφορετικά θα μιλάμε και οι δύο.
Μπιζόγλη: Μη συγχύζεστε κύριε Μπαλάφα. Γιατί θυμώνετε; Επειδή έχουμε απόσταση; Θα τα βρούμε, μη στεναχωριέστε…
Μπαλάφας: Μην εκτίθεστε περισσότερο, δεν στεναχωριέται κανείς. Θέλω να μου λέτε την ερώτηση και να σας απαντάω. Ποια είναι η ερώτηση; Είμαι μόνος μου, ένας της μιας άποψης. Υπάροχυν όλοι οι άλλοι της άλλης άποψης. Πολύ ωραία δημοκρατία…
Κούρος: Σήμερα λήγει το πρόγραμμα, λήγει η δόση του ΔΝΤ, έχουν βγει οι ξένοι οίκοι μας έχουν βάλει σε καθεστώς χρεοκοπίας. Τι σημαίνει αυτό για την οικονομία από αύριο;
Μπαλάφας: Επειδή λέτε «χρεοκοπία». Παίρνετε θέση. Θα ακούσετε την αποψή μου ή θα λέτε εσείς; Πάψτε να σχολιάζετε! Πάρτε παράδειγμα από τον Παπαδάκη που κάνει εκπομπές και αφήνει τον άλλο να μιλήσει. 
Κούρος: Σας πειράζει ο διάλογος ε;
Μπαλάφας: Πρώτα απ’ όλα παίρνετε θέση.
Κούρος: Χαλαρώστε, σας ακούμε.

https://www.youtube.com/embed/tbQBWQkcFiA