Ένταση στο πλατό του «Tatiana Live» ανάμεσα σε Σπύρο Μπιμπίλα και Σωτήρη Τζούμα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ είμαι αρεστός όταν παίζω τον gay αστείο, αλλά...»

Τα όσα είπε ο Κώστας Φαλελάκης στην πολιτική κηδεία του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα προκάλεσαν την αντίδραση του επικοινωνιολόγου Σωτήρη Τζούμα ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Τί μας λέει ο… σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος… Κώστας Φαλελάκης; Ωραία στιγμή βρήκε για να κάνει την προπαγάνδα του! Και μόνο το γεγονός οτι κατάφερες βρε μεγάλε να είσαι δίπλα του όσο ήταν ασθενής και να τον πάρεις στη συνέχεια για να τον ….κάψεις, ενώ δεν υπάρχει πουθενά γραπτώς η δήθεν επιθυμία του σημαίνει οτι μολονότι δεν υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης τα κατάφερες μιά χαρά σε όλα… Και χωρίς το σύμφωνο!!! Προς τί λοιπόν η προπαγάνδα; Άντε κλάψε τον άνθρωπό σου και μή δημιουργείς θέμα γιατί εκτίθεσαι! Καλόν είναι λοιπόν, να σταματήσεις την προπαγάνδα και τα λοιπά ηχηρά παρόμοια γιατί με τον τρόπο αυτό αμαυρώνετε τη μνήμη του Μηνά που ήταν μιά ζωή διακριτικός και κάθε άλλο παρά κραυγαλέος! Σταματείστε, λοιπόν, να προσβάλλετε τη μνήμη του! Δεν του αξίζει! Σεβασθείτε τη …φωτιά που θα τον κάψει τρομάρα σας!». Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Tatiana Live» ο Σωτήρης Τζούμας υποστήριξε ότι ο Κώστας Φαλελάκης διάλεξε πολύ κακή στιγμή για να μιλήσει για κάτι τέτοιο.

Φουντώνει η διαφωνία για το σύμφωνο συμβίωσης – Ποιες είναι οι θέσεις γνωστών προσώπων

Οι διαφορετικές απόψεις που είχαν με τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα που βρισκόταν στο πλατό δεν άργησαν να δημιουργήσουν εντάσεις, οι οποίες λίγο αργότερα οδήγησαν και σε έντονες διαφωνίες και με το κοινό, με τον ηθοποιό να ξεσπά: «Είναι πολύ ωραίο στο κοινό να παίζουμε gay καρτούν και να γελάει, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά για τους ομοφυλόφιλους δεν μας δέχεται. Μόνο να κάνουμε gay καρτούν. Εγώ είμαι αρεστός όταν παίζω τον gay αστείο και βλέπουν το Κωνσταντίνου και Ελένης να κάνω τον gay, αλλά όταν μιλάω για τα gay δικαιώματα δεν τους αρέσει.»