Ένας «Ωνάσης» απέναντι στους αστέρες του χορού

Δείτε τι θα... δείτε απόψε στην τηλεόραση

Στις 21:15 στο MEGA αρχίζει η ταινία «Η παρακολούθηση» με τους Σάμιουελ Τζάκσον, Πάτρικ Γουίλσον, Κέρι Γουάσινγκτον.
Ένα νεαρό ζευγάρι μετακομίζει σε ονειρεμένο, για αυτούς, σπίτι στην Καλιφόρνια. Γρήγορα, όμως, θα γίνουν στόχος του γείτονά τους, που διαφωνεί με την διαφυλετική τους σχέση. Ο γείτονας, 'Αμπελ Τάρνερ, είναι ένας βλοσυρός, ανύπαντρος πατέρας και αστυφύλακας, όπου έχει κατονομάσει τον εαυτό του φύλακα της περιοχής. Οι βραδινές του περιπολίες προσφέρουν σε κάποιους σιγουριά, αλλά για το νέο ζευγάρι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι επίμονες παρεμβολές του στις ζωές τους θα προκαλέσουν την αντεπίθεση του νεαρού ζευγαριού…

Στις 21:00 στον Alpha έχει την κωμωδία «Σπαρτιάτες για κλάματα» με τους Σον Μαγκουάιρ, Κέβιν Σόρμπο, Κάρμεν Ελέκτρα.
Αφού τρέλαναν το box office με τις κωμωδίες τους «Scary Movie» και «Epic Movie», το τρελό σκηνοθετικό δίδυμο Φράιντμπεργκ και Σέλτζερ επανέρχεται δριμύτερο με τη νέα κωμωδία – παρωδία των «300» – που σάρωσε τα ταμεία από την πρώτη μέρα προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες!
Ο ηρωϊκός Λεωνίδας, με μόνο όπλο του τα δερμάτινα εσώρουχα και την… τρέλα του, ηγείται μιας ομάδας 13 ρακένδυτων Σπαρτιατών, που θέλουν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους ενάντια στους Πέρσες εισβολείς (μεταξύ των οποίων ο Ghost Rider, ο Ρόκι Μπαλμπόα, οι Transformers και μια «καμπούρα» Πάρις Χίλτον!). Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η εκρηκτική Κάρμεν Ελέκτρα, μια από τις «γοργόνες» της σειράς Baywatch, αλλά και ο Κέβιν Κόμπο, ο θρυλικός Ηρακλής της ομώνυμης σειράς.

Την ίδια ώρα, στις 21:00 στο STAR αρχίζει η ελληνική ταινία «Ένας άφραγκος Ωνάσης». Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μέμα Σταθοπούλου, Αιμιλία Υψηλάντη, Θόδωρος Κατσαδράμης, Γιώργος Μοσχίδης, Μαρίκα Νέζερ, Χρήστος Δοξαράς, Ανδρέας Μπάρκουλης.
Ο Αγησίλαος, ένας φουκαράς λογιστής της εταιρίας «Παν Τούριστ», που ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή, μαθαίνει ότι του απομένει ένας μήνας ζωής. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, σηκώνει τις οικονομίες του και πηγαίνει σε ένα νησί να περάσει τριάντα μέρες σαν πραγματικός πλούσιος. Εκεί, επειδή το επίθετό του είναι όμοιο με εκείνο του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, τον αντιμετωπίζουν σαν πραγματικό κροίσο και αυτός, που δεν έχει τίποτα να χάσει, αφήνει να μεγαλώνει ο θρύλος γύρω από το όνομά του. Γνωρίζει και τη γυναίκα των ονείρων του, που δεν είναι άλλη από την ερωμένη του πρώην αφεντικού του Ιάσονα, ο οποίος τώρα τον βλέπει σαν «σανίδα σωτηρίας» στα οικονομικά του προβλήματα. Έτσι, ώσπου να πληροφορηθεί ότι η μικρή προθεσμία ζωής, που του είχαν δώσει, ήταν ιατρικό λάθος, ο Αγησίλαος θα έχει φτιάξει μια άλλη ζωή και θα έχει καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπά η Χριστίνα, μια νεαρή συνάδελφός του…

Στις 21:45 στο ΣΚΑΪ αρχίζει η εκπομπή GOAL ενώ στις 22:00 στη ΝΕΤ, έχει «Αθλητική Κυριακή».

Διαβάστε ακόμα:

Στη «θέση» του ο Σουλεϊμάν για ακόμα ένα βράδυ – Τι τηλεθέαση έκανε την Παρασκευή;