Έλληνας τραγουδιστής: «Κινδύνευσε πολλές φορές η ζωή μου, έκανα συνεχώς κόντρες»!

«Μια φορά μου έφυγε το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό και…».

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Νίκος Μίχας, ο οποίος μίλησε για τις τρέλες που έκανε παλιότερα στη Ρουμανία, αλλά και στην Ελλάδα με το αυτοκίνητό του.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

Ένα βράδυ, έπειτα από ξενύχτι και ποτά, ταξίδεψα με έναν κολλητό μου από τη μία άκρη της Ρουμανίας, όπου σπουδάζαμε, στην άλλη με ταξί. Διανύσαμε 600 χιλιόμετρα. Στη Ρουμανία υπάρχουν κάποια πολύ μικρά αυτοκίνητα, πιο μικρά από τα Smart, που λέγονται Πίκο. Μπήκαμε μεθυσμένοι στο ταξί, βάλαμε μισά μισά τα χρήματα και πήγαμε τρελαμένοι μες στα άγρια μεσάνυχτα από το Ιάσιο στην Κωστάντζα. Έχω κάνει διάφορες τρέλες στη ζωή μου. Θυμάμαι μια φορά είχα τσακωθεί έντονα με την κοπέλα μου έξω από τα γραφεία μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας. Με το αυτοκίνητο επίσης έχω κάνει τρέλες.

Κινδύνευσε ποτέ η ζωή σου;

Πολλές φορές κινδύνευσε με το αμάξι. Όταν ήμουν μικρός έκανα κόντρες συνεχώς. Επίσης μια φορά “έχει φύγει” το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, όχι όμως από δική μου υπαιτιότητα, αλλά εξαιτίας λαδιών που υπήρχαν στο οδόστρωμα. Ήταν τρομερό. Αισθάνθηκα ότι θα πεθάνω!