Eλισάβετ Σπανού:”Δε νομίζω ότι είμαι χρήσιμη σε μια πρωινή εκπομπή”

“Έκανα ότι μπορούσα για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους αλλά πιστεύω ότι ...”

 Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ, για τη φετινή της συμμετοχή στο DWTS5, την επιστροφή της μετά από 7 χρόνια στην δισκογραφική εταιρεία Heaven,αλλά και την περσινή της τηλεοπτική εμπειρία μέσα από το Πρωινόmou, δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Αν σου ζητούσαν να παραμείνεις στο Πρωινό του Mega θα το έκανες;'Οχι.Δε νομίζω ότι είμαι χρήσιμη σε μια πρωινή εκπομπή. Ό Άκης Πετρετζίκης που ήταν εκεί, είχε αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής, η Βίκη Παγιατάκη έλεγε τα ζώδια, ενώ εγώ δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό που μου είχε ζητηθεί ήταν να συμμετέχω στη στήλη με τα gossip,οπότε εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσα να είμαι χρήσιμη γιατί ούτε ξέρω καλά -καλά τι γίνεται στη σόουμπιζ ούτε μου αρέσει να κουτσομπολεύω. Ειλικρινά, επειδή πιστεύω ότι κανένας δεν είναι άξιος να κρίνει κανέναν, δε μου ταιριάζει καθόλου το κουτσομπολιό και πολλές φορές αισθανόμουν άβολα και αμήχανα.

Υπήρξαν στιγμές που πέρσι αισθάνθηκες λίγο σαν γλάστρα; Όχι, δεν ένοιωσα κάτι τέτοιο γιατί όλοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί απέναντι μου και υπήρχε παρεϊστικο κλίμα στην εκπομπή. Ευχαριστώ πολύ τον Πέτρο Κωστόπουλο και το Mega για την ευκαιρία που μου έδωσαν, έκανα ότι μπορούσα για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους, αλλά πιστεύω ότι ένα πρόσωπο με μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία τους ήταν πιο χρήσιμο από μένα.