Ελεονώρα Μελέτη: Τι εκπομπή θα κάνει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Τι συζητάει με το Star;

Η δημοσιογράφος, έκλεισε την τηλεοπτική σεζόν την περασμένη Παρασκευή δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο οι διακοπές για την Ελεονώρα, δεν έχουν αρχίσει ακόμα, αφού εκκρεμεί να αποφασιστεί τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, η παρουσιάστρια έχει καταθέσει πρόταση -σκαλέτα για εβδομαδιαία εκπομπή στο Star, κάτι που οι υπεύθυνοι του καναλιού συζητούν και βλέπουν θετικά, ωστόσο η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα και αναμένεται να θα παρθεί στα τέλη Ιουλίου.

Το σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια,αφήνει άδεια τη θέση της στο “Μελέτησε το” όπως η ίδια έχει δηλώσει, αφού δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Το κανάλι, όπως είναι φυσικό αναζητεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής, που θα αλλάξει τίτλο.

Για αυτόν το λόγο, ήδη, πολλά είναι τα δυνατά ονόματα, που έχουν περάσει την πόρτα του Star και βρίσκονται σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού.

Το κανάλι της Κηφισιάς, θέλει να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του και έτσι συζητάει πολλές προτάσεις , τόσο για σειρές μυθοπλασίας , όσο και για νέες ψυχαγωγικές εκπομπές. Το σίγουρο είναι πως αυτές τις μέρες στο Star ,γίνονται ζυμώσεις , προκειμένου να ξεκινήσουν δυναμικά τη σεζόν.

Όσο για το μέλλον της Ελεονώρας στο Star , είναι θέμα ημερών να μάθουμε από το κανάλι αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή η παρουσιάστρια θα ψάξει αλλού τηλεοπτική στέγη.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Τα σχόλια του Happy Day για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας

Ο αποχαιρετισμός – ερωτηματικό της Ελεονώρας Μελέτη!

Το καρφί του Βαγγέλη Περρή για την Ελεονώρα Μελέτη