Ελεονώρα Μελέτη: «Με σταύρωνε δημοσιογράφος μόνο και μόνο επειδή…»

«Προτιμώ να κάνεις πάνω μου εμετό παρά να μου έρθει εμένα αναγούλα αν πρέπει να σου μιλήσω και να μη με αφορά».

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη για την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» και τα πυρά που δέχτηκε.

«Πυρά δέχτηκα πριν καν με δει ο κόσμος στην τηλεόραση. Εκείνη η περίοδος ήταν σκληρή. Πέρασα τρία χρόνια πολύ δύσκολα, γιατί η ζωή μου άλλαξε ριζικά και έπρεπε να μπω σε νέα δεδομένα. Δεν είχα φανταστεί τι με περιμένει με το να πω «ναι» σε μία καθημερινή εκπομπή όπως ήταν ο «Καφές». Νομίζω το είχα σκεφτεί με μεγάλη άγνοια και αφέλεια. Υπήρξε περίοδος που ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο την αδικία των δημοσιευμάτων, είχα απέραντο θυμό, φοβόμουν πολύ, ειδικά τους ανθρώπους. Με είχαν τρομάξει με το πόσο σκληροί μπορεί να γίνουν».

«Σήμερα είμαι δυνατή. Σκληρή με τον δικό μου τρόπο. Δεν φέρομαι άσχημα, δεν αντιδρώ αυθόρμητα όσο παλιά, αλλά σίγουρα δεν αφήνω κανένα, μα κανένα περιθώριο να με πλησιάσει κανείς, από όλους εκείνους που μπορούν να με δαγκώσουν. Από μακριά ας με φτύνουν και ας κάνουν ότι θέλουν, δεν μπορούν όμως να με πλησιάσουν περισσότερο απ’ όσο τους αφήνω. Και η απόσταση, πίστεψέ με, είναι μεγάλη. Έχει τύχει άνθρωπος από τον χώρο να μου μεταφέρει πως δημοσιογράφος τού έχει πει πως με σταυρώνει επειδή δεν με χωνεύει, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό μου και επειδή δεν απαντάω σε κλήσεις. Εγώ όμως δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Κάνω τη δουλειά μου και όποιος έχει τη δύναμη να είναι αντικειμενικός έχει καλώς. Η προσωπική άποψη του καθενός νομίζω πως αφήνει αδιάφορους τους περισσότερους. Προτιμώ να κάνεις πάνω μου εμετό παρά να μου έρθει εμένα αναγούλα αν πρέπει να σου μιλήσω και να μη με αφορά».