Ελένη Ράντου: «Δεν μπορούσα να πάω την κόρη μου στις κούνιες γιατί μου ζητούσαν αυτόγραφο»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού...

Στο περιοδικό ΟΚ και τη Ναταλία Αργυράκη μιλάει η Ελένη Ράντου. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρεται στη σχέση που έχει με την κόρη της και στο αν έχασε χρόνο που θα μπορούσε να περάσει μαζί της.

Η κόρη σου Νικολέτα μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο. Θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της;

Θα δώσει κατατακτήριες για να μπει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να έχει σιχαθεί τον χώρο της Τέχνης. Εγώ φανταζόμουν ότι θα τον απομυθοποιήσει. Δεν ακολούθησε βέβαια ούτε τον δικό μου ούτε του Βασίλη. Την έβλεπα ότι από μικρή κόντραρε πολύ το θέμα της προβολής και ότι οι γονείς της ήταν κάποιοι που δεν την άφηναν να έχει την ησυχία τη;. Ήταν μικρή και δεν μπορούσα να την πάω στις κούνιες, γιατί όλα τα παιδάκια μού ζητούσαν αυτόγραφο. Η Νικολέτα έπρεπε να μοιράζεται τη μαμά της με όλο τον κόσμο. Όταν όμως κάνεις αυτή τη δουλειά με τόσο πάθος και ανταπόκριση, δεν μπορείς να ανήκεις σε έναν άνθρωπο. Δεν μπορώ να είμαι μόνο η μαμά της.

Νιώθεις πως χάσατε χρόνο που θα μπορούσατε να περάσετε μαζί;

Όχι. Έχει ουσία η σχέση και η επικοινωνία μας. Αυτό που κάθε παιδί ξέρει, ότι «αυτή είναι η μαμά μου», μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μη λειτουργεί με μένα. Είμαι μαμά όλων κατά κάποιο τρόπο. Αυτό το «μου» της τσάκισα. Δεν ήταν άλλου είδους οι επιπτώσεις, γιατί με τα ωράριά μας εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τη μέρα ελεύθερη. Είχα περισσότερο χρόνο να τη χαρώ και είχαμε και όλα τα καλοκαίρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Ράντου: «Με τον έρωτα ήμουν άτσαλη, γιατί ένιωθα…»
 
Ελένη Ράντου: «Εάν ήμουν ουραγός του Βασίλη μπορεί να είχα θέμα»

Η Ράντου αποκάλυψε στη Γερμανού γιατί κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»!

Το μήνυμα της Ελένης Ράντου για τον Σάκη Μπουλά και η φωτογραφία που ανέβασε!

Η αποκάλυψη Ρώμα και Ράντου για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»