Ελευθερία Αγραφιώτου: Η οικιακή βοηθός διέψευσε τον Αλβανό κηπουρό

Ελευθερία Αγραφιώτου

Ο ίδιος αρνείται ότι μετέφερε την Αγραφιώτου στο σούπερ μάρκετ που δολοφονήθηκε.

Μια απίστευτη αλληλουχία γεγονότων ξετυλίχθηκε με κινηματογραφική ταχύτητα, μέσα από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο τούνελ». Μάρτυρας- «κλειδί», η οικιακή βοηθός της Ελευθερίας Αγραφιώτου, έσπασε τη σιωπή της μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου βρίσκεται. Είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε την άτυχη γυναίκα πριν εξαφανιστεί και δολοφονηθεί και μίλησε για πρώτη φορά στην Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε όσα αποκάλυψε εδώ

Η 30χρονη Γεωργιανή διέψευσε τον Αλβανό κηπουρό της Αγραφιώτου ότι σκόπευε να την απολύσει και δήλωσε πως τον γνώρισε από κοντά για πρώτη φορά, μία μέρα μετά την εξαφάνιση. Όπως περιέγραψε στη δημοσιογράφο η σχέση της με την εργοδότρια της ήταν πολύ καλή και πρόσφατα που είχε γενέθλια της έκανε διάφορα δώρα. Μάλιστα της είχε προτείνει να της αγοράσει ηλεκτρονικό υπολογιστή με δόσεις που θα κρατούσε από το μισθό της.

Στενή φίλη της Αγραφιώτου με την οποία είχε έρθει σε επαφή το «Τούνελ» είχε επισημάνει πως ο Αλβανός που είχε για χρόνια στη δούλεψη της, την μετέφερε συχνά με το αυτοκίνητο του στο πολυκατάστημα που έχασε τη ζωή της. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή είχε αναφέρει ότι ποτέ δεν είχε πάει εκεί. Το «Τούνελ» επικοινώνησε για δεύτερη φορά μαζί του. Διευκρίνισε πως η φίλη του θύματος έχει μάλλον μπερδευτεί και πως ποτέ δεν την μετέφερε στον τόπο του εγκλήματος.

Όπως είπε, όταν της είχαν κλέψει το προηγούμενο αμάξι της, τη βοηθούσε στα ψώνια και την μετέφερε συχνά-πυκνά σε διάφορα σουπερμάρκετ και άλλα καταστήματα, αλλά όχι στην περιοχή του Αμαρουσίου. Ανέφερε ωστόσο, πως δεν ήταν λίγες οι φορές που την είχε συνοδέψει στη Νέα Μάκρη.

Πηγή: anikolouli.gr