Εκτός Alpha η Εύα Καϊλή έξι μήνες μετά την πρόσληψή της!

Γιατί απολύθηκε από το κανάλι;

Μόλις έξι μήνες κράτησε τελικά η συνεργασία της Εύας Καϊλή με τον όμιλο Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που κατείχε τη θέση της υπεύθυνης Διεθνών Σχέσεων του προέδρου του ομίλου Δημήτρη Κοντομηνά, ενημερώθηκε προ ημερών ότι η συνεργασία ολοκληρώνεται και ότι ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες της.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα του σταθμού και δημιουργήθηκε τον περασμένο Αύγουστο με αφορμή την πρόσληψη της Εύας Καϊλή. Έκτοτε, υπήρξαν πολλά σενάρια για την αξιοποίησή της με την ιδιότητα της δημοσιογράφου στις ειδήσεις του σταθμού, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Αντιθέτως, η ίδια παρέμεινε εντός των ορίων της θέσης, που ήταν να προωθεί τις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις του ομίλου Κοντομηνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η απόφαση της διοίκησης του Alpha για το τέλος της συνεργασίας με την πρώην βουλευτή, εντάσσεται στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των εξόδων και πιο συγκεκριμένα της μισθοδοσίας στελεχών.

Πηγή: Real

Διαβάστε ακόμα:

Απομακρύνθηκε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος από Τα Νέα