Έκπληξη: Τα «Κόκκινα Χαλιά» δηλώνουν πως απέσυραν την υποψηφιότητά τους για την Eurovision-Οι λόγοι

Διαβάστε το παρασκήνιο και τί δηλώνει το συγκρότημα στο zappIT για τους λόγους που τους έκαναν να τα "βροντήξουν" και να φύγουν

Την είδηση μας επιβεβαιώσε πριν από λίγο το μέλος του συγκροτήματος και συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Στικούδη στο “MEGA STAR” Γιώργος Παπαδημητράκης εξηγώντας μας παράλληλα τους λόγους:

“Κάναμε μια προσπάθεια αλλά τελικά δεν συμφωνήσαμε με την εταιρία όσον αφορά προς το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιζόμασταν. Εμείς είχαμε προτείνει μια δική μας σύνθεση σε ροκ ύφος και αγγλικό στίχο η εταιρία (Sony) μας αντιπρότεινε ένα dance κομμάτι δύο Σουηδών παραγωγών.

Πιστεύαμε πως ήταν κάτι που δεν μας ταίριαζε και επειδή σύντομα κυκλοφορεί και ο καινούριος μας δίσκος που θα έχει συγκεκριμένο ύφος – αυτό που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος – το συγκεκριμένο τραγούδι που μας προτάθηκε είναι τελείως ασύμβατο με το προφίλ μας. Και επειδή σύντομα ξεκινάμε και live εμφανίσεις στον “Σταυρό του Νότου” δεν θέλαμε αυτή τη στιγμή να βγει κάτι το τελείως διαφορετικό. Αυτό δεν σημαίνει πως κλείνουμε την πόρτα στο θεσμό. Αντιθέτως είμαστε ανοιχτοί για μια μελλοντική συμμετοχή.

Η Eurovision είναι ένας ωραίος θεσμός που τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί αισθητά. Εμείς και πέρσι είχαμε πρόταση να συμμετάσχουμε αλλά από κοινού με τον τότε μάνατζερ μας Γιώργος Θεοφάνους δεν το κάναμε με το σκεπτικό πως ήταν νωρίς. Ίσως λοιπόν συμβεί στο μέλλον.”

Έτσι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στον ελληνικό τελικό της ΕΡΤ θα διαγωνιστούν οι Βαλάντω Τρύφωνος, Αντιγόνη Ψυχράμη, Νίκη Πόντε, Λούκας Γιώρκας και το συγκρότημα Τριμητόνιο καθώς όπως μας εξήγησε υψολόβαθμο στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν πρόκειται λόγω της ακύρωσης της συμμετοχής των “Κόκκινων Χαλιών” να προκύψει κάποια νέα υποψηφιότητα, πρακτική που εφαρμόστηκε και πέρσι.