Έκοψαν την Αντριάνα Παρασκευοπούλου από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ένα μήνα μετά το τροχαίο!

Δεν της το ανακοίνωσαν ποτέ! Είδε το όνομά της να λείπει από τον προγραμματισμό!

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο στο τηλεοπτικό κοινό που να έχει απομείνει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ, τότε σίγουρα μιλάμε για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Φαίνεται όμως, ότι και η Αντριάνα ακολούθησε την μοίρα όλων των προσώπων που χάθηκαν από την οθόνη της ΕΡΤ στην περίοδο της παρακμής της δημόσιας τηλεόρασης, που κρατάει από το 2010 μέχρι σήμερα.

Το Ραδιομέγαρο διανύει έναν ατελείωτο χειμώνα και αυτό αποτυπώνεται τόσο στα προγράμματα που εκπέμπουν από την Αγία Παρασκευή, όσο και στα νούμερα τηλεθέασης που είναι «παγερά» όπως και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τρία τηλεοπτικά κανάλια, τα δύο χωρίς περιεχόμενο και το ένα με αισθητική παλαιωμένη, δεν απορεί κανείς πώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι δεν χωράει στο πλάνο η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. 

Ενώ οι γκάφες στον αέρα συνεχίζονται, η ΕΡΤ έκρινε ότι δεν χρειάζεται άλλο την παρουσιάστρια και ένα μήνα μετά το φοβερό τροχαίο που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, αποφάσισε να την κόψει απροειδοποίητα από τα δελτία. Να σημειώσουμε ότι η δημοσιογράφος είχε διακόψει την αναρρωτική της άδεια και μία εβδομάδα μετά το ατύχημα παρουσίαζε δελτίο με σπασμένο χέρι και φρικτούς πόνους σε όλο της το σώμα. Και μια ωραία μέρα είδε απλώς το όνομά της να λείπει από τον προγραμματισμό των δελτίων. Η ίδια αντέδρασε άμεσα στέλνοντας εξώδικο, αλλά ΕΡΤ είναι αυτή, ότι θέλει κάνει και κανέναν δεν ρωτάει -ούτε τους τηλεθεατές που πληρώνουν για να μη βλέπουν.

Τη θέση της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο απογευματινό δελτίο έχει πάει ο Νίκος Αγγελίδης που μετακινήθηκε από την πολύ πρωινή ζώνη. Βέβαια, το κανάλι αντιπρότεινε στην παρουσιάστρια αντί για τις 6 το απόγευμα να πηγαίνει αν θέλει στις 6 το πρωί και να λέει το δελτίο. Και κάπου εδώ γελάμε για να μην κλάψουμε…