Εκλογές 2015: Τα έβαλε με Μαύρο και Μητσοτάκη ο Νικολόπουλος – Εκτός εαυτού ο Χατζηνικολάου!

Επίθεση διαρκείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη! - Τσαπανίδου: «Σκέφτεστε να γυρίσετε στη ΝΔ;»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος έκανε τα αίματα στο πολιτικό πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου να ανάψουν για τα καλά παρεμβαίνοντας συνεχώς και δημιουργώντας εντάσεις.

Αρχικά «επιτέθηκε» στον Διευθύνων Σύμβουλο της MRB Δημήτρη Μαύρο για τα ποσοστά που έδιναν στους ΑΝΕΛ οι δημοσκοπήσεις… «Κάποιος πρέπει να πάρει τα ψαλίδια από τις κομμώτριες που κάνουν καλλωπιστική. Εγώ αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα σας καλούσα ποτέ. Η θα αλλάξετε δουλειά ή θα λέτε αλήθεια, ή να σας πάρουν τα ψαλίδια. Αρκετά κάνατε τις κομμώτριες. Αλλάξτε δουλειά. Ποιος εκτίθεται… γελάει όλη η Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί σας. Να δω αν θα βρείτε πελάτη από εδώ και πέρα. Να λέει από την αρχή ότι είναι έξω οι ΑΝΕΛ…»

https://www.youtube.com/embed/yDYVPgJPAjc 
Στη συνέχεια τα έβαλε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Θα δούμε πόσο καιρό θα σε έχουμε βαρίδι» και μπέρδεψε καλεσμένους και παρουσιάστές… «Σκέφτεστε να γυρίσετε στη ΝΔ;» τον ρώτησε η Πόπη Τσαπανίδου κι εκείνος συνέχισε απτόητος και ενοχλημένος από τα γέλια του κ. Μητσοτάκη: «Το γεγονός πως μπορείς και γελάς ακόμα εδώ που φέρατε την παράταξη αυτή δείχνει όχι απλώς εκείνη την αναλγησία την πολιτική που διέκρινα σε κάποιους από εσάς αλλά δείχνει ότι δεν έχετε και αίσθηση της πραγματικότητας.».

Ο κ.Νικολόπουλος δεν έβαζε καμία τελεία παρά τις επανειλημμένες παρακλήσεις του συντονιστή Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος αναγκάστηκε να «βγει από τα ρούχα του» προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο χάος που επικρατούσε….

https://www.youtube.com/embed/AJXj4y-98hY