Εκλογές 2015: Ο εκλογικός μαραθώνιος του MEGA

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα των εθνικών εκλογών, το MEGA παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό και αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, καλύπτοντας από νωρίς το πρωί την όλη διαδικασία.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, καθώς και όλες τις εξελίξεις.
Αναλυτικά:
Ο εκλογικός μαραθώνιος αρχίζει από νωρίς το πρωί, στις 06.30 με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα να δίνουν το κλίμα και τις πρώτες πληροφορίες της ημέρας στην εκπομπή «Ο δρόμος προς την κάλπη». Από τις 11.00 έως τις 14.00 η Μαρία Σαράφογλου και ο Αντώνης Φουρλής παίρνουν τις θέσεις τους στο στούντιο και σε απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα μας ενημερώνουν για τη ροή της διαδικασίας και την ψηφοφορία των πολιτικών αρχηγών.

Στις 18.00 «MEGA Εκλογές 2015». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με καλεσμένους από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, για την εκλογική αναμέτρηση, αλλά και την επόμενη μέρα.
Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Και σε αυτή την εκλογική βραδιά, το MEGA δίνει το λόγο στους πολίτες, που μπορούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα και ερωτήματα προς τους πολιτικούς που θα βρίσκονται στο στούντιο, μέσω Facebook και twitter στο #ΜegaEkloges. Οι πολίτες μπορούν να γράψουν τις ερωτήσεις τους και σε βίντεο και να τις στείλουν στο itag.megatv.com.