Εκλογές 2015: Η ερώτηση Χατζηνικολάου σε Κασιδιάρη που δεν απάντησε ποτέ

Θα ξαναγίνονταν εκλογές στην Ελλάδα αν έβγαινε πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

«Θα ήθελα να ρωτήσω για μια ακόμα φορά γιατί οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής δεν βρίσκονται στα τηλεοπτικά στούντιο και μας έχετε αποκλεισμένους. Τι φοβούνται επιτέλους οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Είμαστε τρίτο κόμμα, ο ελληνικός λαός μας έχει δώσει σαφή εντολή», είπε με το «καλησπέρα σας» ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Κύριε Κασιδιάρη πρέπει να πω ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχετε δίκιο, όποτε έχω δοκιμάσει να έχω και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε κάποιο από τα πάνελ, τουλάχιστον 2-3 κόμματα απειλούν ότι δεν θα είναι εκείνα στο πάνελ», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Δύο ήταν οι κρίσιμες ερωτήσεις που έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Ηλία Κασιδιάρη και απάντηση δεν πήρε σε καμία.

«Στη σύγχρονη πολιτική ιστορία όταν κόμματα σαν το δικό σας ανήλθαν στην εξουσία, εκλογές δεν ξανάγιναν. Αν εσείς κερδίζατε ποτέ εκλογές, θα ξαναγίνονταν εκλογές στη χώρα»; 

«Αν κερδίζαμε εκλογές θα κάναμε αυτό που λέει το πρόγραμμά μας, θα πηγαίναμε σε άμεση δημοκρατία, να αποφασίζει ο λαός με δημοψηφίσματα για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, θα μειώναμε ασφαλώς τον αριθμό των βουλευτών στους 180, θα μειώναμε και τα προνόμια του πολιτικού συστήματος. Επειδή αναφέρεστε όμως σε έλλειμμα δημοκρατίας θέλω να σας αναφέρω ότι τις προηγούμενες εκλογές τις βγάλαμε μέσα από τη φυλακή».

Στην επόμενη ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τη δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945 οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες», ο Ηλίας Κασιδιάρης… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

https://www.youtube.com/embed/nmIG4-N5Py0