Εκλογές 2015: Η εκλογική βραδιά του STAR

Στη 2η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της χρονιάς, το Star θα βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, μεταφέροντας με ταχύτητα, ακρίβεια, αντικειμενικότητα τον παλμό της εκλογικής μάχης.

Από το studio του Star, o Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Μαζί του η Μάρα Ζαχαρέα, η Πόπη Τσαπανίδου και καλεσμένοι προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού.

Από τις 18:00, δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Star, θα βρίσκονται εκεί όπου υπάρχει είδηση. Απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και τα «στρατηγεία» των κομμάτων για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, τα αποτελέσματα, τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών στελεχών.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Οι πρώτες δηλώσεις των αρχηγών και δορυφορικές συνδέσεις με τους ανταποκριτές του Star σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο για τον πρώτο αντίκτυπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στον εκλογικό μαραθώνιο, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο εκλογικός μαραθώνιος στο Star με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.