Έκλαψε η Κατερίνα Καραβάτου για τον θάνατο του πατέρα της: «Αν μπορούσε να μου μιλήσει…»

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής...

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Καραβάτου τις τελευταίες μέρες, μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα. Η παρουσιάστρια, που έλειψε από την εκπομπή την προηγούμενη Κυριακή, σήμερα επέστρεψε στο πόστο της και με δάκρυα στα μάτια θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές… 

«Καλημέρα σας! Καλημέρα! Καλημέρα! Ε… λοιπόν… μισό λεπτό… Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, αισθάνομαι πολύ περίεργα. Έχω άγχος και αγωνία γιατί σκεφτόμουν πώς θα γίνει να είμαι ψύχραιμη και δυνατή και αξιοπρεπής, τώρα που επιστρέφω στην υπηρεσία, μετά από ένα τελεσίδικο, ένα τέτοιο γεγονός που αλλάζει τη ζωή όλων. Λέω επιστρέφω στην υπηρεσία γιατί ήταν ένα αστειάκι που κάναμε με τον μπαμπά μου που ήθελε πάντα να γίνω δημόσιος υπάλληλος, οπότε το κρατήσαμε και μετά και μου έλεγε «Πότε επιστρέφεις στην υπηρεσία Κατερίνα»; Τώρα το καλοκαίρι που θα ερχόμουν να ξεκινήσω την καινούργια μου δουλειά του λέω «Μπαμπά πρέπει να φύγω, θα γυρίσω σύντομα, γιατί θα παρουσιαστώ στην υπηρεσία» και αυτός γέλασε.

Λοιπόν, είμαστε εδώ και θα κάνουμε -θέλω να πιστεύω- μια ωραία εκπομπή, την έχουμε προετοιμάσει, θα είμαστε μαζί σας και εγώ προσωπικά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά με τέτοια παρέα τα πράγματα γίνονται πολύ πολύ εύκολα. 

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κανάλι για τη συμπαράστασή του και κυρίως τη διευθύντριά μας, την κ. Ματαφιά, που όταν ο Κρατερός την πήρε πριν τις 7 το πρωί την προηγούμενη Κυριακή για να της πει τα δυσάρεστα νέα, ούτε στιγμή δεν αμφιταλαντεύτηκε και είπε «Κάντε αυτό που πρέπει, η εκπομπή θα παίξει επανάληψη» κι έτσι μας έσωσε από διάφορες σκέψεις τις οποίες ήμασταν ανίκανοι να κάνουμε εκείνη την ώρα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνάδελφους δημοσιογράφους γιατί σεβάστηκαν απολύτως και φάνηκαν διακριτικοί όλες αυτές τις άγριες ημέρες που περάσαμε οικογενειακώς. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τους συγγενείς μας που ήταν είναι και θα είναι στο πλάι μας και όλους εσάς που μας στείλατε μηνύματα, πολλά από αυτά δεν έχω μπορέσει να απαντήσω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ εσάς. Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ένα προς ένα, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Θέλω να σας πω αυτό που έγραψα και το οποίο αντικατοπτρίζει απολύτως αυτό που αισθανόμαστε… να σας ευχαριστήσω για την πέρα από κάθε φαντασία αγάπη και στήριξη που μας έχετε δείξει, θα κάνουμε ότι καλύτερο. Τώρα αν μπορούσε να μου μιλήσει ο μπαμπας μου, γιατί με βλέπει, θα μου έλεγε «¨Κατερινάκι μη φοβάσαι, προχώρα μπροστά»!».

//www.youtube.com/embed/Y9A3plOXDo4

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καραβάτου: Τα συγκινητικά της λόγια μετά την απώλεια του πατέρα της

Κατερίνα Καραβάτου: Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας

Τα συλλυπητήρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Κατερίνα Καραβάτου