Εκδρομή: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα;

Πώς υποδέχτηκε το κοινό τη νέα ελληνική σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1;

Μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες, 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο – καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή. Έτσι ξεκινάει η Εκδρομή, ένα ελληνικό θρίλερ που έκανε πρεμιέρα χθες στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1. 

Μια εξαιρετική παραγωγή, με ένα σενάριο που περιπλέκεται σε κάθε σκηνή ολοένα και περισσότερο, εκπληκτική φωτογραφία και μοναδική ατμόσφαιρα. Η Εκδρομή είναι ίσως η πιο άρτια ελληνική σειρά μυστηρίου που έχουμε δει μέχρι τώρα, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να συγκεντρώσει το 20,8% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 20,1% στο δυναμικό κοινό. Μεταξύ 22:45 – 23:00 έφτασε μέχρι το 24,8%. Η Εκδρομή βρέθηκε απέναντι αρχικά από το Music School και στη συνέχεια από το Πενήντα – Πενήντα του Mega αλλά και από την ελληνική ταινία του ALPHA, γεγονός που του στέρησε θεαματικές επιδόσεις. Ωστόσο, η σειρά κατάφερε να πάρει την πρωτιά μεταξύ 22:15 – 23:15 και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων