Είστε έτοιμοι για… back to 80’s;

Μπορεί η παραγωγή ελληνικών σειρών μυθοπλασίας να έχει μειωθεί κατά πολύ, αλλά στον ΑΝΤ1 είπαν να φρεσκάρουν τη μνήμη μας με κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοταινίες… εγχώριας παραγωγής.

Από την επόμενη Δευτέρα λοιπόν και κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα, μπορείτε να παρακολουθείτε στον ΑΝΤ1 ελληνικές ταινίες που γυρίστηκαν τη δεκαετία του ’80. Ταινίες όπως «Καμικάζι αγάπη μου», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Ροζ γάτος», «Ο Ταμτάκος στο ναυτικό», «Όταν οι ρόδες χορεύουν», «The κόπανοι« και πολλές ακόμα θα προβληθούν το επόμενο διάστημα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αν λοιπόν θέλετε να θυμηθείτε ή να μάθετε την… αισθητική των εγχώριων –και λεγόμενων «εμπορικών»- ταινιών της δεκαετίας του ’80, δεν έχετε παρά από την επόμενη Δευτέρα να συντονιστείτε κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1. To αν θα περάσετε καλά με το Back to 80’s είναι καθαρά προσωπικό θέμα, μιας και οι ταινίες και εκείνη την περίοδο είχαν δημιουργήσει πλήθος δημοσιευμάτων.

Τώρα, ελλείψει άλλων προγραμμάτων, επιστρέφουν και… άμα θα παραμείνουν εντός ή θα γυρίσουν ξανά στο χρονοντούλαπο, θα αποδειχτεί από τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ψηφίστε αυτόν που θέλετε να μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision!