Είπαν στον αέρα το όνομα της τραγουδίστριας που φέρεται ως εμπλεκόμενη στο κύκλωμα της νύχτας

Βίντεο: Τι λέει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σε εφημερίδα - Η κατά λάθος αποκάλυψη του ονόματός της στον αέρα

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διάβαζαν αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που θα κυκλοφορίσει αύριο με γενικό τίτλο : «Με χρησιμοποιούν για να ξεχάσει ο κόσμος τη ραδιενέργεια στην Κίνα (εννοεί Ιαπωνία)».

Η τραγουδίστρια μιλάει ξεκάθαρα με το όνομα και το επίθετό της και μεταξύ άλλων, λέει: «Αυτούς που με έμπλεξαν τους συγχωρώ, γιατί δυστυχώς όταν είσαι άτομο μόνο του και αδύναμο είσαι ο εύκολος στόχος. Ούτε είχα ποτέ σχέσεις με υπόκοσμο και ούτε θα έχω ποτέ στη ζωή μου. Με βγάζουν κλέφτη, εκβιαστή, Ρωχάμη και νονά! Πλέον ένας άνθρωπος δεν μετρά σαν καλλιτέχνης, αλλά σαν κους-κους. Να μην μπλέξουμε κι ένα όνομα που είναι πολύ μεγάλο να ξεχάσουμε τα προβλήματα που γίνονται στην Κίνα και να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό;».

Αφού οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου σχολίασαν τα παραπάνω αποσπάσματα, που όπως είπαν θα διαβάσουμε αύριο στο «Πρώτο Θέμα», έβγαλαν στο τηλέφωνο τον συνήγορο της τραγουδίστριας. 'Ήταν μια κατάθεση ψυχής», είπε ο κ. Αναστάσιος Μέρμηγκας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της πελάτισσάς του και δήλωσε πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, ώστε να κατηγορηθεί η τραγουδίστρια σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος της νύχτας.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, εν τη ρύμη του λόγου, αποκάλυψε το όνομα της εμπλεκόμενης καλλιτέχνιδος…

Δείτε το απόσπασμα. Στο 4:42 η Κατερίνα Καραβάτου κάνει την αποκάλυψη: