«Είχα αγκαλιάσει τον αλκοολισμό»!

«Έπιασα μια τελείως διαφορετική δουλειά»...

«Το 2006 αντιμετώπισα ένα πολύ καταλυτικό γεγονός. Η γέννηση του δεύτερου γιου μου συνοδεύτηκε από ένα ατύχημα έπειτα από τον τοκετό. Το παιδί αντιμετώπισε καιαντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Αυτό με έβαλε σε ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι. Σταμάτησα να σκέφτομαι ότι αφορά τη μουσική και άρχισε το μεγάλο στοίχημα της ζωής μου, πώς θα γιατρέψουμε τον πληγωμένο μας άγγελο», εξομολογείται ο Νίκος Καλλίνης από το συγκρότημα «Εκείνος κι Εκείνος», στον Γιάννη Βίτσα, για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Φαντάζομαι ότι άλλαξε όλη η ζωή σου. 

Ναι. Αρχικά πέρασα δύο δραματικά χρόνια. Από το 2006 έως το 2008 έπεσα σε κατάθλιψη και αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα με το ποτό.

Εννοείς ότι άγγιξες τα όρια του αλκοολισμού;

Δεν τα είχα απλώς αγγίξει, είχα αγκαλιάσει τον αλκοολισμό.

Πώς ήταν εκείνη η διετία;

Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα να σου πω. Το μόνο που έχει μείνει στο μυαλό μου είναι ότι για να ζήσω και να έχω τα χρήματα που απαιτούνταν μηνιαίως -και ήταν ομολογουμένως πολλά- για τις θεραπείες του παιδιού έπιασα μια τελείως διαφορετική δουλειά. Έκανα γραμματειακή υποστήριξη σε μια επιχείρηση. Δούλεψα απί δύο χρόνια. Με την παραίνεση φίλων αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να δω διαφορετικά την κατάσταση. Τότε πήρα την απόφαση όχι μόνο να σταματήσω να αυτοκαταστρέφομαι, αλλά να βοηθήσω τον εαυτό μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου.

Διαβάστε ακόμα:

«Όταν δούλευα νύχτα, έπινα. Είμαι επιρρεπής»

Ηθοποιός από το Κάτω Παρτάλι: «Ανήκω στην άκρα αριστερά»

Η εξομολόγηση πασίγνωστου τραγουδιστή: «Βρέθηκα να ζω με τέσσερα ευρώ στην τσέπη μου»