Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Αποστόλου

Γεωργία Αποστόλου

Το θρίλερ των τελευταίων ημερών...

Έφυγε από τη ζωή στα 43 της η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, από ανακοπή καρδιάς. Η γλυκιά ηθοποιός που καταγόταν από την Χαλκίδα, την δεκαετία του ’90 και μέχρι τις αρχές του 2000, είχε ερμηνεύσει πλήθος πρωταγωνιστικών ρόλων σε σίριαλ και στο θέατρο παίζοντας δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς, όμως τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια είχε αποσυρθεί και είχε αφιερωθεί στην εκκλησία.

Από την περασμένη Δευτέρα ένα θρίλερ ξεκίνησε να εξελίσσεται…

Η φωτογραφία και το μήνυμα που ανέβασε μια γνωστή ηθοποιός σχετικά με την Γεωργία Αποστόλου  την περασμένη Δευτέρα κινητοποίησαν τους δημοσιογράφους για να μάθουν αν η Γεωργία Αποστόλου είναι καλά στην υγεία της. Η ομάδα του Tatiana Live κάλεσε στο τηλέφωνο της ηθοποιού την Τρίτη και η γυναίκα που απάντησε ισχυρίστηκε ότι είναι η Γεωργία Αποστόλου και διαβεβαίωσε πως είναι καλά και πως τα δημοσιεύματα είναι ψευδή. Μάλιστα η Ειρήνη Αρβανίτη που κάλεσε η ίδια, μετέφερε στο Tatiana Live πως η γυναίκα που απάντησε δήλωσε σχετικά με τα δημοσιεύματα: «Τα τελευταία χρόνια με έχουν βάλει σε μοναστήρι, με έχουν κάνει ότι ήμουν χοντρή και έγινα αγνώριστη, τώρα γράφουν μέχρι και ότι πέθανα. Η φωνή της ήταν σαν να άκουγα την ίδια γιατί είναι γνωστή ηθοποιός και είναι γνωστή η εκφορά που έχει. «Όχι δεν πρόκειται να κινηθώ νομικά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαι με το χώρο αλλά επιχειρηματικά πράγματα» φαίνεται να είπε εκείνη.

Τι λέει ο πατέρας της;

Οι δηλώσεις όμως στο protothema.gr του Νίκου Αποστόλου, πατέρα της ηθοποιού  αναφέρουν πως η κόρη του Γεωργία Αποστόλου το τελευταίο διάστημα υποσιτιζόταν και έφυγε από τη ζωή.«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος». «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε. Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν. Δεν έτρωγε καθόλου .Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί».

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τον πατέρα της, Νίκο Αποστόλου, πέθανε την Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού. Στο νεκροταφείο σύμφωνα με το Tatiana Live λένε πως υπήρξε ταφή σε αυτό το όνομα.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε σε ρεπόρτερ της εκπομπής Tatiana Live από τον ιερέα που τέλεσε τη νεκρώσιμο ακολουθία, ο οποίος πρόσθεσε πως ήταν ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο και πάντα νοιαζόταν για τον συνάνθρωπό της, αλλά ποτέ δεν έγινε μοναχή και δεν κλείστηκε σε κάποιο μοναστήρι.