Ευτυχισμένοι γονείς από χτες η Φαίη και ο Γιώργος!

Συγκινημένο το ζευγάρι δέχεται ευχές.

Η Φαίη γέννησε όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα με φυσιολογικό τοκετό. Καθ' όλη τη διάρκεια στο πλευρό της, εκτός από τον μαιευτήρα της Θάνο Παράσχο, βρισκόταν και ο Γιώργος Λιάγκας που όταν άκουσε το πρώτο κλάμα του μωρού συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Το μαιευτήριο «Γαία» έχει κατακλυστεί από ευχετήριες κάρτες και τηλεγραφήματα, αλλά και από τα πρώτα δώρα.

Από τους πρώτους που τηλεφώνησαν στον Γιώργο Λιάγκα για να τον συγχαρούν ήταν ο εκδότης της «Real News» Νίκος Χατζηνικολάου και ο διευθυντής προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος.

Πρώτοι – πρώτοι συνεχάρησαν από κοντά το ζευγάρι η κ. Εύα και Δημήτρης Σκορδάς που ήρθαν από το Κιλκίς για να βρίσκονται κοντά στην κόρη τους, ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης, το όνομα του οποίου θα πάρει ο μικρός, αλλά και ο κολλητός πλέον φίλος του ζευγαριού, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ίσως μες στην ημέρα ή αύριο το πρωί, στο «Γαία» θα βρίσκονται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύντροφό της δικηγόρο Θέμη Σοφό, πολύ στενοί φίλοι του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

To zappIT εύχεται στην Φαίη και τον Γιώργο να τους ζήσει ο απόγονος!