Έχουν πέσει τηλεφωνήματα από πολιτικούς στον ΑΝΤ1 για τη σάτιρά μας…

Δείτε τι λένε

«Όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται και αν τα πάρεις περισσότερο σοβαρά απ' όσο πρέπει, τότε και το άγχος θα έχεις και τον στόχο σου θα χάσεις» σχολίασαν ενώ σε ό,τι αφορά την κρίση που έχει επηρεάσει την τηλεόραση, απαντούν: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ξεθώριασμα τηλεοπτικών ζωνών και τηλε στάρ θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς είτε ερχόταν κρίση είτε όχι.

Το μοναδικό σημείο στο οποίο όντως η κρίση έχει επηρεάσει την τηλεόραση είναι η ελληνική παραγωγή, ειδικά στο τομέα της μυθοπλασίας όπου μείωσε στο ελάχιστο τις παραγωγές αυτές κι αυτό είναι κρίμα».

Όλοι εκείνοι που έχουν ενοχληθεί από τη σάτιρά τους, αλήθεια, έχουν επικοινωνήσει μαζί τους; Οι ίδιοι απαντούν: «Εδώ και πολλά χρόνια από την εποχή του ΑΜΑΝ μέχρι και σήμερα, έχουν πέσει διάφορα τηλεφωνήματα. Τα περισσότερα ήταν από πολιτικά πρόσωπα, άλλα απευθείας, άλλα εμμέσως, επικοινωνώντας με την διοίκηση του Ant1, χωρίς όμως τελικά οι προσπάθειές τους να είχαν κάποια τύχη, και το λέμε αυτό προς τιμή του Ant1.»

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Αντώνης Κανάκης επίσης λέει πως αν και έχει δεχτεί προτάσεις από πολιτικά κόμματα, ο ίδιος απορρίπτει κάθε φορά κάθε τι που έχει να κάνει με το πολιτικό σκηνικό καθώς δεν τον ενδιαφέρει.