«Έχουμε χωρίσει, αλλά χωρίς διαζύγιο»

Η αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού για τη σχέση του με τη σύζυγο του...

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό YOU Weekly ο Γιάννης Βούρος μιλά για τους γάμους και τους χωρισμούς του και φωτογραφίζεται μαζί με την Μαρία Λουίζα Βούρου.



Είσαι πετυχημένος σαν σύζυγος και πατέρας;

Όχι στο επίπεδο που θα ήθελα. Δημιούργησα από μικρός οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά έπρεπε να λείπω συχνά σε περιοδείες, γυρίσματα, πρόβες. Μπορεί οι εκάστοτε συντρόφισσές μου να είναι ευχαριστημένες ή δυσαρεστημένες – που να το ξέρω; – όπως επίσης και τα παιδιά μου μπορεί να ήθελαν κάτι περισσότερο από μένα… Αν θα γύριζα πίσω το χρόνο θα φρόντιζα να κάνω άλλα πράγματα που θα μου εξασφάλιζαν τα προς το ζην για να μην αναγκάζομαι να ζω ώρες, μέρες, εβδομάδες μακριά από το σπίτι μου.

Σου έλειψαν οι οικογενειακές στιγμές;
Ναι… Αν ήμουν παρών θα ήταν μικρότερο το ενοχικό κομμάτι που θα κουβαλούσα.

Στους γάμους σου πέτυχες ή απέτυχες;
Νομίζω πέτυχα στα διαζύγια μου!

Ισχύει αυτό, γιατί έχεις πολύ καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους σου!
Εξαιρετικές και πολιτισμένες, θα έλεγα, σε τέτοιο βαθμό που πολλούς τους ξενίζει. Γνωρίζοντας την Άννα Αδριανού και την Νταίζη Σεμπεκοπούλου για μένα δεν είναι καθόλου παράξενο, ίσα ίσα αυτό εκπέμπεται από τον πολιτισμό και το επίπεδο των τριών μας.



Τώρα σε τι φάση είσαι; Έγραψαν και για τρίτο διαζύγιο με τη Λένα Κώνστα.

Έχουμε χωρίσει, αλλά χωρίς διαζύγιο.

Φοβάσαι τη μοναξιά;
Την επιζητώ, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που κάποιοι του κύκλου μου μού λένε «μα τόσο αντικοινωνικός;»… Την ήθελα και παλαιότερα αλλά δεν την είχα λόγω των υπερβολικών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων μου. Τώρα δικαιούμαι να έχω 2 -3 ώρες με τον εαυτό μου.

Άλλο γάμο θα έκανες;
Όχι. Οι γάμοι μου προέκυψαν μέσα από τη μεγάλη επαφή που είχα με το συναίσθημα και τον έρωτα. Δεν έχω λόγο να κάνω κι άλλον. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο γάμος για να είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν είμαι υπέρ του θεσμού, προέκυψε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και της κοινής στέγης.