Ε. Παπαβασιλείου: Το ατύχημα και η λιποθυμία της στις πρόβες του Dancing!

Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρόβας της φαίνεται πως είχε η Έλενα Παπαβασιλείου, με αποτέλεσμα να μείνει σήμερα στο σπίτι της και να ξεκουραστεί αφήνοντας μόνο τον Βαγγέλη Περρή στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού “Δρόμος”.

Η νεαρή παρουσιάστρια έπεσε από την καρέκλα της, χτύπησε και λιποθύμησε τρομάζοντας τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση και τους ανθρώπους της παραγωγής του “Dancing” που βρίσκονταν εκεί. Αμέσως όλοι έτρεξαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και αφού συνήλθε την μετέφεραν σπίτι για να ξεκουραστεί.

Ωστόσο, η όμορφη Έλενα συνεχίζει να έχει έντονους πόνους, γεγονός που δεν της επέτρεψε να βρεθεί σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή. Ο Βαγγέλης Περρής, μάλιστα, ενημέρωσε τους ακροατές του σταθμού για το ατύχημα της Έλενας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πονάει πολύ το κοριτσάκι μου κι ελπίζω όλα να πάνε καλά, ώστε να μην λείψει το Ελενάκι και από το live της ερχόμενης Κυριακής”, ενώ αναφερόμενος στην πτώση και τη λιποθυμία της, σχολίασε πως ήταν πολύ περίεργο αυτό που της συνέβη.

Κλείνοντας, όμως, την εκπομπή ο Βαγγέλης έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην Έλενα, αναφέροντας πως μίλησε με την οικογένειά της και έμαθε πως είναι λίγο καλύτερα, αλλά χρειάζεται ξεκούραση για να συνέλθει.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά!