Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Άντονυ!

Διαβάστε περισσότερα...

Σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Τόνυ Άντονυ. Ο ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια. Ο γιος του, Νίκος Κόνιαρης μίλησε στο Ciaο για τις στιγμές αγωνίας που ζει η οικογένεια του.

Πως είναι η μετεγχειρητική κατάσταση του πατέρα σας;

«Ο πατέρας μου συνέχεια κοιμάται και μετά την επέμβαση λόγω των φαρμάκων, κυρίως με τη χορήγηση αντιβίωσης και είναι συνέχεια ξαπλωμένος γιατί πονάει πολύ. Σηκώνεται από το κρεβάτι, αλλά υποβοηθούμενος. Δέχεται επισκέψεις, αλλά είναι σε κατάσταση ύπνου. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όμως δεν μπορεί να μιλήσει πολύ, αλλά θέλει να τον ενημερώνουμε ποιος τον πήρε τηλέφωνο και γι΄αυτούς που ήρθαν να το επισκεφτούν»

Το ιατρικό λάθος κατά την επέμβαση…

Η ιδιαιτερότητα της χειρουργικής επέμβασης στους πνεύμονες εγκυμονεί συχνά πολλούς κινδύνους, κρύβει παγίδες και ανεπιθύμητες καταστάσεις για τους ασθενείς. Αυτό ίσχυσε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του γιου του και στην περίπτωση του Τόνυ Άντονυ: » Από ένα ιατρικό λάθος προέκυψε κάτι πολύ σπάνιο κατά τη χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας μου. Μπήκε αέρας στο σώμα του, έχει «φουσκώσει» και περιμένουμε να φύγει. Μπλεχτήκαμε τώρα σε άλλες διαδικασίες, αλλιώς θα είχε βγει το πολύ σε δύο- τρεις μέρες από το νοσοκομείο. 

Είναι ανησυχητική η επιπλοκή;

«Ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή και αναμένουμε τη βελτίωση της κατάστασης του. Κλείσαμε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Περιμένουμε να αναρρώσει ο πατέρας μου και θα συνεχίσουμε στο σπίτι φυσικοθεραπείες. Με τις χημιοθεραπείες ευτυχώς είχαμε τελειώσει πριν την επέμβαση.»

Διαβάστε ακόμη:

Οι δραματικές στιγμές του Ζαχαρία Ρόχα

 Ο Γολγοθάς του Νίκου Δαδινόπουλου

 Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άβας Γαλανοπούλου

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία!

Κωμικός μας ηθοποιός δηλώνει ότι παλεύει με τη δόση του δανείου του

Πασίγνωστος ζεν πρεμιέ δηλώνει ότι έχει χτυπήσει τις συντρόφους του!

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τη δύσκολη στιγμή της ζωής του