Δυναμικό μουσικό ξεκίνημα για την Xenia Ghali! Δείτε το βίντεο κλιπ της!

Η μουσική παραγωγός κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην ελληνική μουσική σκηνή με το πρώτο της single ‘NO TABOO’ που ερμηνεύει η Victoria Taylor

 Η Ελληνόαμερικανίδα συνθέτης και παραγωγός Xenia Ghali, παρουσιάζει το νέο της super hit με τίτλο ‘No Taboo’ που ερμηνεύει η εντυπωσιακή pop-artist Victoria Taylor. Η Xenia Ghali, έχοντας στο βιογραφικό της ποικίλες πολυπολιτισμικές αναφορές, δεν είναι τυχαίο ότι φέρνει στο μουσικό προσκήνιο έναν εναλλακτικό ήχο, φρέσκο και sexy αλλά παράλληλα δυναμικό και εκρηκτικό που θα ξεσηκώσει την dance-pop σκηνή!

Το ανατρεπτικό video clip ορίζεται από ένα σύγχρονο upbeat ρυθμό ενώ ταυτόχρονα στηρίζει έντονες 80’s επιρροές που αναδεικνύουν το απόλυτο fashion music clip του φετινού χειμώνα. Το video clip έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «state of art» , με τους Top Class trendsetters να το έχουν λατρέψει από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και το fashion crowd να το προωθεί σε TopTrend των social media.

Τη δημιουργία και παραγωγή του video clip ανέλαβε μία επίλεκτη ομάδα συνεργατών: ο Yiannis Papadakos την σκηνοθεσία, o Απόλλωνας Παπαθεοχάρης το art direction και ο Μιχάλης Πάντος την ενδυματολογική επιμέλεια.

Δείτε το βίντεο!